Vauvamme sukupuolen julkistamisjuhla

Kaupallinen yhteistyö Calligraphen
Kattaustuotteet saatu

Siis täh, mikä sukupuolen julkistamisjuhla?
Mikä tämä jenkkijuttu nyt oikein on?
Pitääkö kaikkea aina juhlistaa?

Kun kutsuimme läheisemme vauvamme sukupuolen julkistamisjuhlaan, saimme jonkun verran kuulla yllä olevia kommentteja. Osasin ainakin itse näitä kommentteja odottaa, sillä kukaan läheisemme ei aiemmin ollut tällaisia juhlia järjestänyt aikaisemmin.

Olen jo paljon ennen raskautumista ajatellut, että vauvan sukupuolen julkistamisjuhla (Gender reveal party) olisi ihana järjestää. Monet näkevät sen kaupallisena hömpötyksenä, minä taas näen tämän läheisiä lähentävänä hetkenä. Minulle oli tärkeää, että myös meidän kaikista läheisimmät rakkaat saavat olla mukana raskauden ihanissa vaiheissa mukana. Koska rakenneultraäänitutkimukseen, jossa muun muassa vauvan sukupuolen voi saada tietoonsa, ei voinut ottaa paria kymmentä läheisintä mukaan, päädyimme järjestämään nämä juhlat.

Vastoin monen rakkaamme luuloja, saimme tietää vauvamme sukupuolen täysin samalla hetkellä heidän kanssaan. Olimme nimittäin pyytäneet, että ultraäänitutkimuksen tekevä henkilö kirjoittaisi tiedon meille paperille jolle olimme tuoneet erikseen oman kuoren. Kuorta pidettiin visusti piilossa ja kiikutettiin juhliemme aamuna juhlaliikkeeseen, jossa pyysimme asiakaspalvelijoita täyttämään erikseen Calligraphenilta saatuun konfettipalloon oikean väristä konfettia. Odotimme viereisessä ravintolassa pallon täyttymistä ja kiiruhdimme sitten vanhemmilleni ottamaan vieraamme vastaan.

Vihdoin juhlat saivat alkaa!

Meille tulee POIKA!

Olin varma, että meille tulisi tyttö. En tiedä mistä olin saanut tämän päähänpinttymän, mutta se oli se minun ”äidillinen vaisto” – toivottavasti muut äidilliset vaistoni menevät hiukan paremmin, heh! Minut teki kuitenkin älyttömän onnelliseksi se, kun pallon poksautettuamme lattialle tipahtikin vaalean siniset konfetit kertoen meille, että kohdussani kasvaa pienen pieni poika ♥ Oli myös ihanaa huomata, miten emme olleet kumpikaan pettyneitä, vaan uutinen oli vain ja ainoastaan ihana ja innostus oli super!

Mitä mieltä sinä olet sukupuolen julkistamisjuhlista? Voisitko kuvitella järjestäväsi tällaisen juhlan?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s