Kodin sisustusta Desenion julisteilla

Kaupallinen yhteistyö Desenio
*Julisteet saatu

Olemme asuneet jo pian kolme vuotta kodissamme ja tuntuu, että vasta nyt olemme alkaneet saamaan kodin sisustusilmettä meidän näköiseksi. Silti, makuuhuoneiden seinät ovat olleet kovin kolkkoja, kun olemme ainoastaan maalanneet ne harmaan eri sävyillä. Nyt kun vauvankin huone saatiin vihdoin johonkin kuntoon, oli aika saada makuuhuoneiden seinille taidetta.

Vauvan huoneeseen halusin sellaisia julisteita, joita voisimme pitää seinillä pitkään ja olisivat mahdollisimman tyylikkäitä ja selkeälinjaisia. Siksi seinille valikoituikin In the Clouds No2, Cloud, Rabbit Peekaboo ja Moomin Characters No2.

Lisäksi halusin meidän makuuhuoneeseen jotakin ihanaa sängynpäädyn yläpuolelle; Almost Kiss sekä The Date Personal, johon laitoimme hääpäivämme sekä koordinaatit Suomenlinnaan, jossa häitämme juhlittiin viime kesänä. 

Desenion valikoima on todella laaja ja monipuolinen, löytyen jokaiselle jotakin. Tilauksen toimitus tehtiin todella nopeasti; tilasimme tuotteet perjantai-iltana ja tiistaina julisteet olivat jo meillä! Olen todella tyytyväinen siihen, miten nämä taulut sopivat juuri meidän sisustukseen ja taidankin pian tilata mm. lastenhuoneeseen lisää julisteita ♥

Oletko sinä sisustanut kotiasi julisteilla?

♥ Sarah

PSST! Deseniolla on myös uusi Studio Amara-valokuvakokoelma, jonka Desenion Design Studio-tiimi on kuvannut Marrakechissa. Julisteet ovat upeita ja tuovat ihanaa eksoottisuutta juuri omaan kotiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s