Vuokratuotteet

Valkoinen kukkaseinä
230x230cm
186 €

Silkkikukka-asetelmat
15 kpl silkkikukka-asetelmia
Asetelmaan kuuluu silkkikukat ja 40 cm korkeat lasimaljakot. Lasimaljakkoon laitettavat helmet/timantit tms. hankittava itse erikseen
25 €/asetelma, pyydä tarjous useammasta asetelmasta!

Voit tiedustella ja varata vuokratuotteita osoitteesta monrevedamourblogi@gmail.com.

Vuokrausehdot

Vuokra-aika on 3 vuorokautta, perjantaista sunnuntaihin, ellei toisin sovita. Ilmoitetut vuokrahinnat koskevat tätä vuokra-aikaa ja niihin lisätään alv 24.00%.

Varausmaksu vuokratuotteille on 50 € ja siitä lähetetään lasku sähköpostitse heti varauksesi jälkeen, varausmaksusi hyvitetään laskun loppusummassa. Vasta kun varausmaksu on maksettu, on varauksesi sitova. Loppulaskun saat noin kaksi viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Peruuttaessasi vuokrauksen, 50 € varausmaksua ei hyvitetä. Mikäli peruutat tilauksesi alle 30 päivää ennen vuokrausajankohtaa, veloitamme koko vuokraushinnan loppusumman.

  • Vuokratuotteet ovat vuokraajan vastuulla. Pidäthän huolta, että muutkin käsittelevät niitä varoen.
  • Tuotteen rikkoutuessa, kadotessa tai vaurioituessa vuokrauskelvottomaksi laskutetaan tuotteen hinta täysimääräisenä.
  • Tuotteet tulee palauttaa puhtaina ja huolellisesti pakattuina omiin pakkauksiinsa. 
  • Tuotteiden jälleenvuokraus on kiellettyä.

Toimitus

Vuokratuotteet noudetaan itse noutopisteeltämme Espoosta, johon ne myös vuokra-ajan päättyessä tulee palauttaa ellei toisin sovita. Voimme vaihtoehtoisesti toimittaa ja/tai tulla hakemaan vuokratuotteet pääkaupunkiseudulla hintaan 50 € + 0,53€/km per suunta.

Huom! Kukkaseinä kasataan itse ohjeistuksen mukaan. Vuokraaja voi myös valita vaihtoehtoisesti seinän toimituksen ja kasauksen, jolloin perimme seinän vuokrauksen ja tuonnin hinnan lisäksi erillisen hinnan kasaukselle ja purulle 50 €.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.