Uudet tuulet

Tuntuu hassulta kirjoittaa muusta kuin hääasioista, vaikkakin samalla myös hyvin vapauttavalta. Kerroin viime postauksessani, mitä meille kuuluu häiden jälkeen ja samalla symbolisesti suljin yhden etapin meidän elämästä.

Koen, että vasta nyt pystyn kirjoittamaan avoimemmin meistä ja meidän elämästä tai mistä vain mitä ikinä haluankaan. Hääaiheiset postaukset eivät kuitenkaan täysin lopu, sillä osallistun mm. Love me do Winter Fair:n hääbloggaajien miittiin hääblogiemännän roolissa (nykäisethän hihasta jos tulet paikalle!), sekä kerron lisää missä hääpukuni on ollut myynnissä ja miten prosessi meni mielestäni (kunhan puku saadaan uudelle omistajalle).

Kun aloitin hääbloggaamisen pari vuotta sitten, halusin valita blogilleni sellaisen nimen jota voi käyttää vielä häiden jälkeen mikäli hurahtaisin bloggaamiseen. Lisäksi halusin tuoda myös äidinkieleni ranskan nimeen jollakin tavalla mukaan, sillä se tuntui luontevalta ja itseltäni.

Pitkän mietinnän jälkeen blogini nimeksi tulikin Mon Rêve d’Amour, vapaaksi käännettynä Unelmieni Rakkaus. Ajattelin, että nimi sopisi täydellisesti paitsi hääbloggaamiseen, jossa kaiken keskiössä on rakkaus, myös elämään häiden jälkeen. Elämä ei kuitenkaan ole aina pelkästään hattarapilvien päällä unelmointia ja rakkautta, joten pyrin käsittelemään blogissani jatkossakin myös vaikeita ja henkilökohtaisia aiheita.

Otathan myös Instagram tilini @monrevedamour seurantaan. Toivon, että viihdyt kanssamme!

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s