Häiden jälkeen: Mitä meille kuuluu nyt?

Häidemme avaus tänne blogin puolelle on nyt saatettu päätökseen ja toivonkin, että blogitekstini ovat auttaneet ja inspiroineet teitä omassa hääsuunnittelussanne pitkin suunnittelunne matkaa! On ollut ihanaa kirjoittaa hääsuunnittelusta ja sen tuomista ylä- ja alamäistä.

Tuntuu haikealta, hieman jopa surullista, että hääasiat on saatu pakettiin. Kihlaus, hääsuunnittelu ja häät, ne on nyt kaikki takana päin ja nyt olen vaimo. Hassulta tuntuu edelleen!

Mitä meille kuuluu nyt?

Avioliittoelämä on alkanut superhyvin! Olemme monesti jutelleet Kerkon kanssa siitä, miten avioliittoelämä on tietyllä tapaa rauhoittanut molempia. Tuntuu melkein, että koko hääsuunnittelu- ja avioliittoon astumisen prosessit ovat tuoneet parisuhteeseemme eri tavalla tasapainoa, luottamusta ja rakkautta, kuin ennen. Toki näitä on ollut myös ennen avioliittoa, mutta en tiedä – vakiintuminen on tuonut tietynlaista rauhaa kaikille hiemankin epävarmoille tunteille. Kuulostan melkein hieman hörhelöltä, mutta uskon että ainakin osa ymmärtää mitä tarkoitan – heh!

Hääyövauva tulossa

Kyllä, jotkut teistä jo tiesikin, että meille on syntymässä hääyövauva ♥ Esikoisemme laskettu aika on 1. maaliskuuta 2020 ja odotammekin häntä jo superinnoissamme!

Kuva: Camilla Bloom Photography

Elämämme on siis saanut uuden suunnan, ja avaankin näitä mietteitä ja ajatuksia jatkossa enemmän täällä blogin ja instan puolella. Tuntuukin hassulta sanoa, että blogini jatkaa olemassaoloaan tällä samaisella sivulla aiheina elämää häiden jälkeen, perhe- ja lifestyle ja kaikkea siltä väliltä. Koska häät ja hääsuunnittelu ovat lähellä sydäntä, tulen myös varmasti kirjoittamaan edelleen hääaiheisia postauksia silloin tällöin. Olisikin ihanaa, että pysyisit matkassamme mukana nyt kun uusi luku elämässämme alkaa!

Kiitos jokaiselle tähän saakka mukana olleille, toivon todella että tekstini ovat inspiroineet ja antaneet uusia näkökulmia. Lisäksi toivon, että hääpäivänne on kaikkea sitä – ja vieläkin enemmän – mitä olette koskaan toivoneet ♥

Muistakaa nauttia ja tehdä päätöksiä oman mielenne mukaan – hääpäivänne on teidän! Rakkautta ja haleja ♥

♥ Sarah

Artikkelikuva: Niki Strbian Photography

2 vastausta artikkeliin “Häiden jälkeen: Mitä meille kuuluu nyt?

    1. Voi kiitos! On kyllä ollut aikamoinen tuuri ja aikataulu osunut nappiin 😀 Yllätyttiin kyllä molemmat aika paljon, mutta ihana uutinen kaiken kaikkiaan ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s