Esittelyssä: Kiitoskortit

Kaupallinen yhteistyö Calligraphen
* Kiitoskortit saatu

Tuntuu, että kiitoskortit aina puhuttavat – jotkut haluavat hyvin perinteiset kortit, jotkut eivät halua niitä laisinkaan, toiset digimuodossa ja toiset taas siltä väliltä. Me halusimme ehdottomasti lähettää kiitoskortit vieraillemme, muttemme halunneet toimittaa perinteisiä pönötyskuvia. Monen kuvan joukosta päädyimmekin alla olevaan kuvaan, joka huokuu mielestämme rakkautta ja onnea, olemalla kuitenkin arvokas ♥

Calligraphenin sivuilta löytyi paljon erilaisia ihania pohjia, joita voi kiitoskorteissa hyödyntää. Päädyimme itse käyttämään Romantic Script -kortin pohjaa, sillä se sopi hyvin häidemme muuhun kokonaisuuteen ja oli ihanan herkkä. Rakastan lopputulosta!

Calligraphenin kautta saat niin häihisi kuin muihin juhliisi myös paljon muitakin tuotteita tilattua, kuten kutsut, menut, ohjelmalehtiset tai vaikkapa juhlatarvikkeet ♥ Tilaamalla kaiken Calligraphenilta saat esimerkiksi häihisi ihanasti kaikki paperituotteet samaa tyyliä, jolloin kokonaisuus on yhtenäinen ja tyylikäs. Ihanan laaja valikoima kaikkiin elämän juhliin!

♥ Sarah

Kiitoskortin kuva ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s