Iki-ihana hääblogipäivä Hotel Sveitsissä

Kaupallisessa yhteistyössä Hotel Sveitsi, SeikkailuSveitsi, Superpark Sveitsi, WayOut Sveitsi, ValoFilmsKontion MehuLuonkosEATfinland, Havu ja HelmiLinnan MarenkiFesta ZannoniEvelynn BeautyHäät-lehtiMennään NaimisiinLyyli Bridal & Wedding & Jotain Uutta -podcastLove Me DoCalligraphen ja Food.
Postauksen kaikki kuvat ValoFilms.

Iki-ihana hääblogipäivä sai jatkoa huhtikuussa järjestämääni hääblogipäivään, kun ihana Hashtaghaat -blogin Elli järjesti meille järjestyksessään kolmannen hääblogipäivän upeiden yhteistyökumppaneiden kanssa!

Blogipäivä järjestettiin tällä kertaa Hotel Sveitsissä, joka sijaitsee Hyvinkäällä vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kyseinen hotelli oli itselleni entuudestaan tuttu, sillä toiset polttarini järjestettiin juurikin kyseisessä hotellissa – polttareista pääset lukemaan täältä.

Iki-ihana hääblogipäivä Hotel Sveitsissä

Saavuttuamme hotellille pääsimme nauttimaan hotellin tarjoamasta lounaasta ja lähdimme hotellikierrokselle, jossa kävimme kurkkaamassa erilaisia huoneita joissa voi viettää niin hääyön, polttariyön tai miksei vaikkapa staycationin! Meidät ohjattiin kierroksen jälkeen sviittiin, jossa pääsimme tuttuun tapaan kilistelemään ihanien kanssabloggareiden kanssa supermaukkaalla Lehtikuohulla.

Hääblogipäivä

Kilistelyiden jälkeen siirryimme meille varattuun kabinettiin, jonka pöydät notkuivat ihania herkkuja jotka päivän yhteistyökumppanit tarjosivat. Tarjolla oli niin Sveitsin tarjoamia herkkuja ja skumppaa, kuin Festa Zannonin ja Linnan Marengin kakut, marenkeja sekä Lehtikuohua. 

Minulle uusi tuttavuus, Havu ja Helmi, järjestivät meille workshopin joka sai tämän leidin kyllä kateelliseksi muiden upeista luomuksista. Meidän piti kahden tunnin workshopin aikana maalata minikimput ottamalla inspiraatiota pöydällä olleesta ihanan syksyisestä kimpusta. Kahden tunnin aikana opin tekemään jollakin tasolla lehden näköisiä papanoita sekä sekoitella värejä keskenään, kun muut saivat jo upeat kimput aikaiseksi paperille. Vau!

Workshopin jälkeen tutut LYYLI – Bridal & Wedding:n Nelli ja Laura tulivat esittelemään upouuden LYYLI konseptin ja keskustelimme tovin myös heidän ihanasta Jotain uutta -hääpodcast:sta. LYYLI – Birdal & Wedding on siis hääyhteisö, joka tarjoaa morsiamille paljon häiden ympärille sijoittuvaa ns. häähömppää yhdessä heidän omien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kannattaa tutustua tähän konseptiin, sillä ensi viikolla on ns. Lyylien ensitapaaminen!

Tämä hääblogipäivä oli jälleen ihana tapa viettää aikaa yhdessä ihanien kanssabloggareiden kanssa. Tämä olikin itselleni viimeinen tämän tyyppinen päivä, eikä minua jatkossa nähdä näissä tapahtumissa enää kun uudet ihanat hääbloggaajat saavat kokea tämän ihanuuden ♥ Minut nähdään kuitenkin vielä mm. häämessuilla, joten täysin en hääskenestä poistu – varmaan ikinä, heh!

Ihana goodiebag!

Hääblogipäivässä mukana olleet blogit:
Hastaghäät
Häähumussa
It’s A Match
Kaksistaan
Matkalaulu
Nisti ja Nööri
Syysmorsian 2019
Vegan Like Me

♥ Sarah

PSST! Otathan blogini @monrevedamour -instatilin seurantaan, sillä hyvinkin pian on tulossa arvontoja joissa voit voittaa häihin liittyviä ihania asioita!   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s