Kaasojen ja Bestmanien merkitys meille

Meille oli alusta saakka selvää, että kaason ja bestmanin titteli ovat meidän puolelta kunniaosoitus rakkaille ystävillemme. Emme halunneet kumpikaan nakittaa kaasoja ja bestmaneja erilaisilla tekemisillä, vaan he olivat meidän kunniavieraita häissämme. Hääpäivänämme tukenamme oli kaksi kaasoa ja neljä bestmania.

Vaikkemme halunneetkaan nakittaa heitä liikaa, oli jokaisella hääpäivänämme oma vastuualue tai tontti, josta he huolehtivat ja pyysivät tarvittaessa apuja myös toisiltaan. Minun on pakko antaa propsit jokaiselle, sillä jos jotakin meni päivän aikana pieleen me emme huomanneet yhtään mitään.

Kaasot

Kaasoni ovat olleet elämäni aikana tukipilareitani; heihin voi aina luottaa asiassa kuin asiassa. Minulle on tärkeää, että ystävät osaavat sekä antaa että ottaa, osaavat sanoa tarvittaessa suorat sanat ollen silti aina kuitenkin tukena, sekä ymmärtävät hyväksyä minut juuri sellaisena kuin olen. Näin pyrin itsekin kohtelemaan ystäviäni ja näin myös kaasojeni kanssa on toimittu. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö välillä otettaisi yhteen ja oltaisi puhumattakaan, mutta ystävyys säilyy kaikesta huolimatta aina.

Kaasoni ovat yksiä tärkeimpiä ystäviäni, joille voin kertoa mitä vain ilman että he tuomitsisivat minua. Kiitos kun olette ♥

Bestmanit

Pyysin Kerkkoa kertomaan tänne blogin puolelle hieman hänen bestmaneistaan:

Kun olin kosinut Sarahia ja ryhdyimme suunnittelemaan häitämme, oli bestmanien valinta ensimmäisenä listalla. Tiesin, että halusin vierelleni tähän tärkeään hetkeen henkilöitä jotka ovat olleet kanssani, näitä henkilöitä ei kauaa tarvinnut miettiä. He ovat kaikki olleet mukana suurimman osan elämästäni ja olen päässyt kokemaan yhtä jos toista heidän kanssaan. Olikin sanomatta selvää, että halusin jakaa hääpäivämme nimenomaan heidän kanssaan.

Haluan omasta puolestani kiittää bestmanejani ja Sarahin kaasoja upeasta hääpäivästämme, teitte siitä ikimuistoisen.

Minkälainen merkitys teidän kaasoilla ja bestmaneilla on elämässänne?

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s