Hääpäivä: Iltapala

Iltapala puhuttaa lähes häissä kuin häissä; tarvitaanko sitä oikeasti vai voisiko sen jättää pois? Iltapala on usein ylimääräinen ja isokin menoerä, jossa useat parit haluavat nipistää. Myös me mietimme jonkun verran, millaista iltapalaa sen täytyisi olla ja voisiko sen jättää pois. Lopulta päädyimme kuitenkin iltapalaan, joka ainakin suurinta osaa häävieraistamme miellytti.

Kyllä, häissämme tarjottiin mäkkärin euron juustoja ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, heh! Mietimme jotakin mahdollisimman edullista, joka miellyttäisi ja olisi kuitenkin myös helppo.

Iltapalan ei tarvitse siis olla kovinkaan erikoinen, vaan häissä voi hyvin tarjota iltapalana illan pikkutunneilla myös rennompaa syötävää. Meillä nämä toimivat oikein hyvin, ainut miinus omalta osaltamme oli se että vaikka gluteentittomia hampurilaisia tilasimmekin, unohdimme täysin kiireessä muistaa myös lihattomia vieraitamme. Se hieman nolotti, vaikka he olivatkin löytäneet itsellensä sanojensa mukaan syötävää.

Tarjoillaanko teillä iltapalaa ja mihin olette päätyneet?

♥ Sarah

Kuvan on ottanut ihana häävieraamme ja Ihan Vaimona -blogin Sara ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s