Love me do – Hurmaavan erilainen häätapahtuma starttaa syksyn häämessukauden. Nappaa viisi messutärppiä mukaan!

Kaupallinen yhteistyö Love Me Do Oy
Postaus on osa 14.9.2019 järjestettyä hääblogipäivän koulutusta

Love me do – Hurmaavan erilainen häätapahtuma järjestetään tulevana lauantaina 5. lokakuuta kymmenettä kertaa! Suomen suurimmat häämessut järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla ja ovat ehdottomasti omat lempi häämessuni Suomessa, jossa huokuu rakkaus ja ilo niin näytteilleasettajissa kuin messukävijöissäkin.

Olen osallistunut nyt muutamana kertana häämessuille bloggaajana hääblogimiittiin ja sitä kautta päässyt tutustumaan ihaniin kanssabloggareihin ja messujen järjestäjiin tarkemmin. Olikin ihanaa, kun messujen järjestäjät olivat minuun syksyn alussa yhteydessä ja pyysivät mukaan messujen taustajoukkoihin – olen nimittäin tällä kertaa hääblogimiitin emäntänä ihanille kanssabloggareille! En malta odottaa, että messut alkavat♥

Kuva: Karri & Kati Wihersaari Wedding Photography, Love me do -häämessut tammikuu 2019

Nappaa viisi messutärppiä mukaan!

Minulla on ollut tapana kertoa omat messutärppini ennen messuja, ja niin ajattelin tehdä tälläkin kertaa. Kattaus on tälläkin kertaa upea ja pakko myöntää, että valinta ei ollut helppo. Yritin kuitenkin ajatella messutärppini siitä näkökulmasta, että järjestäisin häät alusta ja en tietäisi vielä mitä kaikkea on tarjolla tai mitä voisin haluta häiltäni. Toivottavasti näistä on siis myös teille hyötyä ♥

 1. Kattauskilpailu, messuhallin toisessa päässä yläkerrassa
  Tämä on ehdottomasti yksi lempiasioitani messuilla, sillä näistä saa hurjasti ideoita myös oman juhlapäivän kattaukseen. Kannattaa ottaa paljon kuvia lempikattauksistaan itselleen talteen, jolloin voit kotona vielä miettiä vaikka ihanimpien yksityiskohtien yhdistämistä eri kattauksista upeaksi kokonaisuudeksi!
 2. WRKS: Home In Garden: Tehdään itse vieheitä ja rintakukkia, klo 12:00 osastolla W5
  Varsinkin DIY-pareille tämä workshop on todella mielenkiintoinen ja saa varmasti paljon vinkkejä kauniin vieheen ja rintakukan tekoon ja niiden hyvänä säilyvyyteen läpi hääpäivän.
 3. WRKS: Lakiasiaintoimisto Dominus: avioehto ja avioliiton vaikutus perintöön, klo 13:00 osastolla W5
  Vaikka avioehtoa ei välttämättä itselleen haluaisikaan, on tämä workshop kuuntelemisen arvoinen. Näistä asioista kannattaa mielestäni muutenkin jutella oman kumppanin kanssa, sillä mieli voi muuttua ja voi olla vaikeaa ottaa asiaa esille. Lisäksi avioliitto vaikuttaa paljon erinäisiin asioihin, jotka kannattaa ottaa huomioon.
 4. WRKS: Morsian on aina oikean kokoinen! Asiaa kehopositiivisuudesta: Wedding Garagen Maija Putkonen & Miss Plus Size Perintöprinsessa Tuulia Kovanen, klo 13:30 osastolla W5
  Minun oli vaikea hyväksyä itseni sellaisena kuin olen ja sen myötä rakensin itselleni ison kynnyksen edes miettiä hääpukua. Vasta kun ymmärsin olevani upean kaunis ja yksilöllinen juurikin sellaisena kuin olen, osasin arvostaa itseäni ja nähdä itseni upeana morsiamena. Tämä puheenvuoro kannattaa ehdottomasti käydä kuuntelemassa – oma kehosi on upea juuri sellaisena kuin se on ♥
 5. Häämuotinäytökset, toisen kerroksen lavalla
  Suosittelen häämuotinäytöksiä kaikille, mutta varsinkin niille joilla ei vielä ole omaa pukua hankittuna. Näytöksistä näet paitsi upeimmat muodissa olevat puvut, myös paljon eri tyylejä eri mallisten mallien päällä. Muotinäytöksiä nähdään lauantaina kolme:
  klo 11:00 ja klo 13:00 Kansainvälinen häämuotinäytös
  klo 15:30 Vuoden Hääpukusuunnittelija 2019 -kilpailun finaalinäytös
  PSST! Vuoden Hääpukusuunnittelija 2019 -kilpailun finaalinäytöksen tulokset julkistetaan klo 16:30. Tule siis kannustamaan lempi suunnittelijasi voittoon!
Kuva: Karri & Kati Wihersaari Wedding Photography, Love me do -häämessut tammikuu 2019

Tutustu myös messuihin etukäteen!

Ennen messuille suuntaamista suosittelen lämpimästi miettimään, mitä haluaa messuista itselleen. Onko tarkoitus löytää esimerkiksi se unelmien vihkisormus, hääpaikka tai hääsuunnittelija vai kenties inspiraatiota kaikesta? Lisäksi kannattaa miettiä omien häiden tyyliä, jolloin messuilta on helpompaa katsoa paikanpäälläkin mikä sopii juuri omiin häihin.

Tutki Love me do – hurmaavan erilaisen häätapahtuman erinomaista messuohjelmaa, sekä näytteilleasettajalistaa, josta löytyy myös pohjakartta.

Olen paikalla koko päivän ja minua saa mielellään nykäistä hihasta jos tulee mitä vain kyseltävää mieleen tai jos haluat vain jutella ♥

Mitä sinä odotat messuilta eniten?

♥ Sarah

Artikkelikuva: Karri & Kati Wihersaari Wedding Photography, Love me do -häämessut tammikuu 2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s