Hääpäivä: Yllätysesiintymiset

Koimme Kerkon kanssa ihmetyksen hetkiä häissämme, kun meidät yllätettiin täysin muutamaan eri otteeseen. Nämä yllätysesiintymiset ansaitsevat täysin oman postauksensa, sillä edelleen muistelemme näitä ihania yllätyksiä, joita rakkaamme olivat meille järjestäneet.

Ensimmäisenä meidät yllätettiin jo heti kirkon jälkeen saavuttuamme juhlapaikalle, sillä Kerkon sisarukset ja kirkossa esiintynyt sellistimme esittivät sisääntulomarssimme A Thousand Years vielä laulettuna versiona. Kirkossa esitetty versio oli instrumentaalinen, joten oli ihanaa kuunnella kyseinen kappale vielä laulettuna.

Illan jatkuessa olimme sopineet bändin ensimmäisen setin jälkeen vuorossa olevan hääkimpun ja sukkanauhan heittojen hetki. Siirtyessämme pelipaikoille huomasimme, että kaksi tuolia oli asetettu lavan eteen ja meidät ohjattiin istumaan. Hetken ihmetyksen jälkeen istuuduttuamme Kerkon sisko ja kummityttömme nousivat lavalle ja meille kerrottiin kummitytöllämme olevan meille yllätys. Hän rohkeana lähes nelivuotiaana jäi lavalle yksin seisomaan ja pianon soidessa esitti meille hurjan hienosti Kaunotar ja Hirviö elokuvasta tutun kappaleen Tyttö Sekä Hän.

Hetki oli meille hyvin koskettava ja vaikka tiesimme toki entuudestaan kummityttömme nauttivan suuresti esiintymisestä, emme osanneet odottaa tätä hetkeä laisinkaan. Esitys tulee olemaan sydämessämme varmasti ikuisesti ♥

Kummityttömme esityksen jälkeen tuolimme käännettiinkin sivuttain lavaan nähden ja yhtäkkiä musiikki alkoi soimaan ja viisi pikkuveljeäni tulivatkin lavalle esittämään upean koreografiansa. Olin laittanut heille puolivitsillä ennen häitämme videota, jossa sisarukset tanssivat hääparille ja kirjoittanut heille, että ”hääpäivää odottaessa, wink wink”. En siltikään osannut odottaa, että he oikeasti tanssisivat meille!

Kun veljieni kappale päättyi alkoi jo seuraava soimaan ja äitini sekä isäpuoleni tulivatkin tanssimaan lavalle! Yllätys oli suuri, kun heidän mukaansa pikkuhiljaa tuli myös molempien perheet ja ystävät tanssimaan ja loppua kohden iso osa häävieraistamme tanssivat meille. Kyseessä oli siis flashmob tyylinen tanssi, jossa osa olivat harjoitelleet liikkeet etukäteen ja loppua kohden myös muut pääsivät hyvin mukaan tanssiin. Hetki oli älyttömän hauska ja ihana katsoa!

Olemme edelleen kaikista yllätysesiintymisistä niin valtavan onnellisia. Meillä on kyllä ihanimmat läheiset ympärillämme, kun meille järjestettiin näin ihania asioita ♥ Iso kiitos siis heille!

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s