Hääpäivä: Upea bändimme

Bändin valitseminen voi tuntua vaikealta mikäli tiedossa ei ole valmiiksi jo jokin tietty bändi. Meidän tapauksessamme bändin valitseminen tuntui yllättävän helpolta, sillä meillä on alalla tuttuja ja bändi olikin buukattuna jo yli vuosi ennen häitämme.

Minulle oli tärkeää, että solisti olisi upea vahvaääninen henkilö, jolta onnistuisi kuitenkin tarvittaessa myös hennot kappaleet. Olin pyytänyt alkuun laulunopettajaani (kun vielä laulutunneilla kävin) Heini Ikosta, esiintymään häissämme sillä rakastan hänen voimakasta soul-henkistä ääntään. Hän oli silloin jo buukattuna ja osasi vinkata omaa ystäväänsä Jepa Lambertia tähän tehtävään. Onneksemme Jepa oli silloin vielä vapaana ja hän kasasi ympärilleen upeita muusikoita esiintymään häihimme.

Saimme muutamia viikkoja ennen häitämme Jepalta hänen bravuurilistan eri biiseistä, jotka soveltuisivat häihin ja toki saimme myös itse toivoa kappaleita sen ulkopuolelta. Tarkoitus oli, että kertoisimme muutaman biisin jotka ehdottomasti haluaisimme häihimme ja Jepa kasaisi sen pohjalta biisilistaa häihimme. Olimme ymmärtäneet asian hieman väärin ja laitoimmekin Jepalle sähköpostilla menemään molemmat setit täyteen biisejä. Hups! Jepa teki näihin joitain muutoksia ja saimme kyllä erittäin toimivat setit häihimme.

Olimme sopineet alustavasti, että aikataulun eläessä bändi voisi jäädä tarvittaessa pidempään. Olen todella onnellinen, että teimme näin sillä aikataulumme tosiaan puolella tunnilla myöhästyi toisen setin aikaan yllätysesiintymisten takia, joista kerron teille myöhemmin toisessa postauksessa lisää.

Jepa on monille tuttu niin The Voice of Finlandin kisaajana, kuin eri artistien ja TV-ohjelmien taustalaulajana. Hän oli kasannut ympärilleen joukon upeita muusikoita; rumpalistina Joonas Kaikko, kitaristina Onni Lonka, bassossa Eero Uurtimo ja kiipparistina Katja Lappi. Kaikki nämä henkilöt ovat soittaneet niin artistien keikoilla kuin TV-ohjelmien bändeissä, joten tiesimme olevamme hyvissä käsissä. Painotan tähän väliin vielä, ettei tämä ole maksettu mainos – heh!

Bändimme oli kaikin puolin loistava! Soittajat olivat superammattilaisia ja Jepan ääni täyttä hunajaa ainakin omiin korviini. Meillä oli tunnelma katossa loppuun saakka ja kun kaksi settiämme loppu saimme huudettua bändin takaisin soittamaan muutaman kipaleen meille vielä. Meillä oli ihanaa ja niin hauskaa – kiitos siitä kuuluu paitsi häävieraillemme myös mahtavalle bändille, joka todellakin osasi viihdyttää!

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s