4 vinkkiä onnistuneeseen ensimmäiseen tanssiin aviopuolisoina

Hääperinteisiin kuuluu monen monta asiaa, joista yksi on häävalssi. Häävalssilla aloitetaan usein illan tanssit ja sen aloittaa perinteen mukaisesti aina hääpari kahdestaan. Nykyparit ovat kuitenkin muokanneet häävalssin myös häätanssiksi ja jotkut parit päättävät jättää tämän perinteen kokonaan omista häistään pois. Mielestäni mikään tapa ei ole väärä, vaan häiden koko ohjelmarunko tulee rakentaa hääparin itsensä näköiseksi.

Meidän häissämme kuitenkin tanssittiin häätanssi ja kerroinkin siitä edellisessä postauksessani, josta voit lukea aiheesta lisää. Häävalssi ei tuntunut omalta, mutta emme myöskään halunneet jättää tanssia kokonaan pois. Tämä ohjelmanumero kuitenkin aiheutti myös meillä harmaita hiuksia, joten ajattelin koota omat viisi vinkkiäni onnistuneeseen ensimmäiseen tanssiin aviopuolisoina – toivottavasti tästä on teille hyötyä.

4 vinkkiä onnistuneeseen ensimmäiseen tanssiin aviopuolisoina

  1. Päättäkää haluatteko tanssia häävalssin vai häätanssin – jommankumman valitseminen heti alkunsa helpottaa, kun tiedätte mihin suuntaan lähdette viemään tanssia.
  2. Kun rajaus on tehty, miettikää kappaleita ja tanssinne luonnetta.
    Häävalssia varten löytyy hyvin mm. Youtubesta erilaisia kappaleita – valssin luonne kun on hyvin ennalta määrätty on helpompaa löytää sopiva kappale. Haluatteko jonkin oman kappaleen, vai kenties vanhempienne tai isovanhempienne häävalssikappaleen?
    Häätanssia varten miettikää, haluatteko hitaan kappaleen vai kenties koreografioidun nopeatempoisen kappaleen. Kappale voi olla tässä tapauksessa ihan mikä tahansa mikä tuntuu hyvältä!
  3. Harjoitelkaa tanssia muutamia kertoja ennen hääpäiväänne, varsinkin jos teillä on jokin tietty koreografia!
  4. Viimeisenä, muttei lainkaan vähäisempänä nauttikaa hääpäivänänne tanssista ja antakaa tunteiden viedä! Katsokaa toisianne silmiin, sillä se on aidosti erittäin maaginen hetki, jossa on vain te kaksi ♥

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s