Hääpäivä: Ensimmäinen tanssimme aviopuolisoina

Illan suusta oli vihdoin aika meidän ensimmäiselle tanssillemme aviopuolisoina. Olin jännittänyt tanssia hieman etukäteen, sillä emme olleet harjoitelleet sitä mitenkään erityisemmin sillä päätimme keikkua paikallaan musiikin tahtiin valssin sijaan.

Häätanssikappaleeksemme valikoitui Can’t Help Falling in Love Haley Reinhartin versiona, joka löytyy täältä. Kappaleen lauloi upea naissolistimme, josta kerron toisessa postauksessa lisää sillä bändimme ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa.

Minua hieman jännitti etukäteen se, että tuntuuko biisi pitkältä ja tuntuuko paikallaan keikkuminen hölmöltä 120 silmäparin meitä tuijotellessa. Yllätyin kuitenkin, kun kyseisessä hetkessä oli ainoastaan minä ja aviopuolisoni. Hetki oli todella maaginen ja tuntui lähes siltä, että olisimme rakastuneet uudestaan siinä hetkessä aivan uudella tavalla. Hassua, kun asiaa ajattelee näin jälkikäteen!

Häätanssikappaleen valinta ei ollut mielestäni kovin helppo tehtävä, sillä meillä ei Kerkon kanssa ole ns. omaa kappaletta. Tämä oli kuitenkin yksi omista suosikeistani pitkään ja vaati Kerkolta hieman totuttelua alkuun. Muutamien kuuntelukertojen jälkeen (ja sen, kun painotin etten halua kappaleesta Elvis Presleyn versiota), olimme kuitenkin molemmat myytyjä!

Miten helpoksi olette kokeneet hääkappaleen valitsemisen? Onko teille ollut jokin oma kappale, joka on tuntunut luonnolliselta häätanssikappaleeltakin?

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s