Hääpäivä: Buffet-ruokailu – voiko omaa palveluntarjoajaa ylistää liikaa!?

Siirryimme onnittelumaljan jälkeen juhlatilamme sisälle, jossa kaikki vieraamme pääsivät istuutumaan omille paikoillensa. Olimme varanneet tähän väliin myös vieraille aikaa olla rauhasssa. Olikin ihanaa huomata, miten puheen sorina alkoi kuulumaan heti päästyämme sisälle ja kaikilla vieraillamme tuntui olevan juuri oikeat henkilöt vierellään.

Hetken oltuamme olikin aika ruokailulle, jonka meidän upea pitopalvelumme Festa Zannoni järjesti. Sini, Oona ja Sinikka tulivat kertomaan vieraille alkuun mitä ihania ruokia meille olisikaan tarjolla ja pyysivät vieraita ottamaan hihasta kiinni, mikäli heillä olisi kysymyksiä ruokaan liittyen tai esimerkiksi erikoisruokavalioita.

Aloitimme ruokailun niin, että Kerkko ja minä menimme edeltä ja sen jälkeen pöytäjärjestyksessä vieraat hakivat ruokaa itselleen. Hieman etukäteen jännitin, miten tämä lähtisi liikkeelle sillä häissämme oli lähes 120 henkilöä. Tämä toimi kuitenkin todella hyvin, eikä ketään tuntunut pieni odottelu haittaavan.

Ruokailun ajan olimme sopineet Festan naisten kanssa, että tarjoilijat kiertäisivät pöydissä ja kaataisivat ruokajuomat sitä mukaa kun niitä menee. Myös meiltä tultiin tasaisen epätasaisesti varmistamaan, että onko kaikki hyvin ja tarvitsisimmeko jotakin. Kaikki tuntui menevän erinomaisesti ja olikin ihanaa häidemme jälkeen kuulla useammalta vieraaltamme, kuinka mukavaa oli huomata hymyssä suin olevia tarjoilijoita ja ihanan positiivista tekemisen meininkiä läpi ruokailumme ajan.

Ruoka oli jälleen erinomaista ja sai kovasti kehuja häävierailtamme. Monet kyselivät Festan yhteystietoja vielä jälkikäteen, jotta voisivat olla heihin yhteydessä omiin juhliinsa!

Olen niin äärettömän onnellinen, että löysimme näin upean yrityksen hoitamaan hääjuhliemme ruokailun! Ruokapuoli oli tosiaan erinomaista ja vielä tärkeämpää, tämä kolmikko on täyttä kultaa. Kun pienyrittäjä tekee työtään ammattitaidolla ja sydämestään, se välittyy myös muille ja niin se välittyi koko juhlamme ajan ♥ Kyllä on Vuoden pitopalvelu 2018 titteli mennyt niiiiiiiin oikeaan paikkaan!

Maailman isoin suositus siis Festa Zannonille, mikäli pitopalvelu on vielä hakusessa ♥ Parempaa tekijää ette voisi juhliinne saada, hih!

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s