Hääpäivä: Häidemme kukat

Follow my blog with Bloglovin

Kaupallinen yhteistyö Ihana Kukkanen

Häissämme nähtiin niin silkkikukkia koristeissa, kuin aitoja ihania kukkia mm. kimpuissa ja vieheissä – kerronkin nyt nimenomaan näistä ihanista aidoista kukista, jotka ovatkin näkyneet kuvissa aiemminkin.

Maaliskuussa kerroin meidän suunnittelupalaverista Ihana Kukkasessa ja silloin jo odotin innolla meidän hääkukkia. Kukista tuli vielä kauniimpi kokonaisuus, kuin osasin odottaakaan! Halusin, että kaikki kukat sointuvat hyvin yhteen ja sitä ne tekivätkin.

Morsiamen hääkimppu

Sulhasen, bestmanien, veljien ja isien vieheet

Kaasojen hiuskukat ja kimput + heittokimppu

Kuva ja kaason hiukset Hair by Petra
Kuva ja kaason hiukset Hair by Petra
Heittokimppuni oli samanlainen, kun kaasojen kimput

Äitien ja siskon rannekukka

Ruusun terälehdet

Olen supertyytyväinen häidemme kukkiin, enkä olisi voinut toivoa parempaa kukkakauppiasta hoitamaan häidemme kukkia. Ihana Kukkasessa on älyttömän ystävällistä ja ammattitaitoista porukkaa, enkä voisi kuvitella ostavani kukka-asetelmia, kimppuja tms enää muualta!

Iso kiitos Kirsille ja Ihana Kukkasen työntekijöille täydellisistä hääkukista ♥ Parempaa emme olisi voineet saada!

♥ Sarah

Kaikki muut postauksen kuvat paitsi erikseen merkityt ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

2 vastausta artikkeliin “Hääpäivä: Häidemme kukat

 1. Hei,

  omat häät tulossa ensi kesäkuussa ja suunnitelmissa olisi ruusun terälehtien heittely vihkimisen päätteeksi. Miten teillä hoitui tämä? Ottivatko vieraat ”kourallisen” terälehtiä, oliko ne kenties jaettu etukäteen pusseihin, miten hoitui?

  ps. ihanat kukat teillä! 🙂

  Tykkää

  1. Moikka Karoliina! Ja kiitos ❤ Meillä oli ruusun terälehdet laitettu erillisiin koreihin, joista vieraat ottivat itse kourallisen kirkosta poistuessaan. Tämä toimi mielestäni hyvin, eikä terälehdet loppuneet kesken vaikkei niitä oltukaan etukäteen jaettu 🙂 Ihanaa häiden suunnitteluaikaa teille ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s