Hääpäivä: Hääparin saapuminen juhlapaikalle ja onnittelujono + yllätys hääparille

Potrettien ottamisen jälkeen meidän oli aika siirtyä itsekin hääpaikalle nostamaan malja ja aloittamaan juhlat. Siirryimme potretteja ottaessa lähemmäs juhlapaikkaa aina siirtyessämme seuraavaan kuvauspaikkaan, jottei siirtymisiin menisi niin kauheasti aikaa. 

Kulkuneuvoksi valitsimme saarella olevan fillaritaksin Taksi Viaporin, jota ajaa hurmaava saarelainen Mikko. Taksi Viapori ajaa kyytejä Suomenlinnan neljällä saarella – saari kun on huoltoajoja lukuunottamatta autotonta aluetta. Olisimme saaneet huoltoajon puitteissa ajaa saarella myös autoa, mutta totesimme Taksi Viaporin olevan ihanan persoonallinen tapa siirtyä paikasta toiseen.

Saavuttuamme juhlapaikalle vieraamme ottivat meidät ihanasti vastaan ja saimme juotavat käteen. Hetken oltuamme paikalla oli aika onnittelujonolle. Olin pitkään onnittelujonoa vastaan, sillä alkuun ajattelin kyseisen hetken olevan vain todella kiusallinen kaikkien jonottaessa onnittelemaan meitä. Onneksi kuitenkin Kerkko piti asiassa pintansa, sillä kyseinen hetki oli ihana! Hääpäivämme aikana en todellakaan ehtinyt juttelemaan kaikkien ystävieni ja vieraidemme kanssa, joten se antoi sen hetken aikaa vaihtaa kuulumiset ja toivottaa vieraamme tervetulleeksi.

Onnittelujonon jälkeen Kerkon sisko, veli ja kirkossakin soittanut sellisti olivat järjestäneet meille ihanan yllätyksen ja esittivät sisääntulomarssimme, Christina Perrin A Thousand Years, vielä laulettuna versiona meille. Hetki oli meille ihanan kaunis ja melkein maaginen – kyseisen kappaleen sanat kun ovat mielestämme niin sopivat häihin ja päivän tunnelataukseen.

Tämän hetken jälkeen isäpuoleni Timo piti tervetuliaispuheen onnitelumaljoineen, jonka jälkeen siirryimme sisätiloihin paikkojen etsintää varten.

♥ Sarah

Vinkki morsiamille: onnittelujonon aikana toisen poskeni meikit sulautuivat vieraiden poskiin (heh!) ja jouduin paikkaamaan hieman poskipunaani myöhemmin. Olin unohtanut meikkipussini toiseen kassiin (joka oli viety etukäteen hotellille), joten en saanut omilla meikeillä paikattua asiaa. Onneksi sain kaasoltani hänen meikit lainaan – silti suosittelen varaamaan hätävarana jonkinnäköistä poskipunaa ja aurinkopuuteria omaan laukkuun.

Kaikki muut paitsi postauksen viimeinen kuva ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa! Postauksen viimeinen kuva erään ihanan häävieraamme ottama!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s