Hääpäivä: Vieraiden Cocktail-hour

Minulle oli ehdottoman tärkeää, että sillä aikaa kun me olimme ottamassa potrettikuvia, olisi vierailla mahdollisimman mukavat oltavat odottaessa. Vaikka häidemme miljöö oli täydellinen kuvien ottoon ja saarella nautiskeluun, vieraillemme järjesteltiin niin sanottu Cocktail-hour – ilman cocktaileja tosin!

Noin tunnin ajan vieraille oli järjestetty pientä naposteltavaa ja seljankukkajuomaa (alkoholillista ja alkoholitonta versiota), sekä livemusiikkia juhlatilan ulkopuolelle. Olimme sopineet, että muutamat tarjoilijat huolehtisivat juomien ja naposteltavien esillepanosta ja vieraiden viihtyvyydestä, sillä aikaa kun olisimme poissa. Lisäksi kirkolta oli siirtynyt myös sellistimme jatkamaan musiikin soittoa vieraille tunnelman luojana.

Olen itse ollut monissa häissä, joissa ei ole ollut mitään ohjelmaa vieraille sillä aikaa, kun pari on ollut ottamassa potretteja pahimmillaan parinkin tunnin ajan. Vaikka ymmärrän täysin sen, ettei tähän välttämättä haluta panostaa rahallisesti olisi mielestäni paikallaan antaa tässä kohtaa aikataulua vieraille tai järjestää esimerkiksi makuvesiä juhlapaikalle – tällöin vieraat tietäisivät suurin piirtein missä kohtaa juhlat jatkuvat.

Meillä Cocktail-hetken herkut loihdimme itse kotona häitä edellisellä viikolla, sillä emme voineet rahallisesti panostaa enempää pieniin naposteltaviin pitopalvelun kautta. Päädyimme tarjoamaan marokkolaisia herkkuja ja härkärullia. Marokkolaiset herkut teki meille äitini serkku ja härkärullat teimme hääviikolla valmiiksi. 

Saimme paljon kiitosta naposteltavista ja juotavasta vierailtamme ja olikin kiva huomata, miten vieraat olivat tulleet nauttimaan hetkestä juhlapaikalle. Kyseinen hetki nostatti varmasti tietyllä tapaa tunnelmaa vieraidemme keskuudessa ja paikalle olikin ihana saapua jälkikäteen.

Oletteko te järjestäneet tai järjestämässä vieraillenne Cocktail-hour tyyppistä hetkeä hääpäivänä? Miten olette itse kokeneet hääparin odottamisen – tarvitaanko tällaista hetkeä?

♥ Sarah

Postauksen kuvat on ottanut ihana häävieraamme Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame -blogia kirjoittanut Sara ♥
PSST! Sara kirjoittaa nykyään Ihan vaimona -blogia – kannattaa ottaa seurantaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s