Hääpäivä: Potrettikuvaus

Nyt kun häämatka on takanapäin, pääsen vihdoin avaamaan hääpäiväämme blogin puolelle lisää ja seuraavaksi kerronkin meidän potrettikuvauksesta, joka järjestettiin kirkon jälkeen suoraan.

Päädyimme perinteisempään potrettikuvaukseen kirkon jälkeen lähinnä sen vuoksi, että Kerkko ei halunnut nähdä minua First look kuvauksen merkeissä etukäteen vaan vasta alttarille kävellessäni. Vaikka itselleni olisi ollut ihan sama missä vaiheessa potrettikuvaukset otetaan, olen tyytyväinen siihen, että päädyimme kuvauttamaan itsemme kirkon jälkeen. 

Potrettikuvaukseen varasimme noin 45 minuuttia, jonka aikana vieraat siirtyivät juhlatilaamme odottamaan Cockatil-hour:n merkeissä, josta kerron teille tarkemmin vielä erikseen. Otimme myös muutamia kuvia auringonlaskun aikaan hääseurueemme kanssa ja samassa tuli otettua myös minusta ja Kerkosta muutamia kuvia. 

Mutta nyt niihin potrettikuviin!

Minua jäi hieman harmittamaan, ettemme olleet aikatauluttaneet selkeästi auringonlaskun aikaan lisää kuvausaikaa. Olisin halunnut lisää tietynlaisia kuvia meistä, mutta päivän aikataulu vei mennessään ja meillä oli niin hauskaa, että lisäkuvien otto hieman unohtui meidän osalta. Suosittelen lämpimästi siis aikatauluttamaan kuvien oton myös aikataulutukseen, mikäli toiveissa on ottaa tietynlaisia kuvia teistä. 

Joka tapauksessa olen supertyytyväinen kuviin, joita meistä on ja meidän pitäisikin valita kiitoskortteihin kuva. Tämä on muuten yllättävän vaikeaa!

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s