Hääpäivä: Sulhasen look

Kaupallinen yhteistyö smokin osalta Räätälistudio BQ

Kerroin teille maaliskuussa, kuinka kävimme Räätälistudio BQ:lla tilaamassa mittatilaussmokin Kerkolle. Koko tilaus meni todella näppärästi maaliin ja vaati ainoastaan yhden välisovituksen, jotta puku saatiin istumaan entistä paremmin päälle. Hääpäivänämme Kerkko pääsikin pukemaan ylleen todella hyvännäköisen smokin!

Mustan smokin sijaan Kerkolla oli päällään hieman modernimpi tummansininen smokki, joka sopii hyvin myös ennen kello kahdeksaatoista alkaviin juhliin. Tämä valittiin myös sillä ajatuksella, että smokkia voidaan käyttää vielä myöhemminkin – Kerkolla kun on töissä noin kerran vuoteen isommat juhlat, joissa miehillä on usein mustaa pukua tai smokkia päällä.

Smokin kaverina Kerkolla oli myös lakerikengät, jotka löytyivät Martin’s:sta. Mieheni tuntevat tietävät myös, miten hän tykkää leikitellä erilaisilla sukilla. Näinpä keksimme hääpäiväksi tilata hänelle minun naamallani olevat sukat, joilla saatiin hauska yksityiskohta aikaiseksi – heh! Sukat tilattiin brittiläisestä verkkokaupasta nimeltä Super Socks, jota voimme lämpimästi suositella. Tilasimme myös bestmaneille sukat kyseisestä paikasta Kerkon naamalla ja nekin olivat niin hauskat, että nauroimme Kerkon kanssa kyllä vedet silmillä niiden saapuessa meille – alla niistäkin kuvaa teille!

Mitä teillä sulhanen laittaa päällensä?

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

2 vastausta artikkeliin “Hääpäivä: Sulhasen look

  1. Tyylikäs smokki. Hauska idea tuo sukat omilla kuvilla, en tiennytkään että tuollaisia saa. Pitääpä yllättää poikaystävä synttäreinään tuollaisilla. 😀

    Tykkää

    1. Kiitos! Näitä saa ainakin sukkia ja boksereita ja ovatkin hyviä lahjavaihtoehtoja kun haluaa jotakin hieman erilaista 😉

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s