Hääpäivä: Hääkakku ja polkaisu

Hääkakun valinta ei ollut helppo ja kävimmekin muutamassa hääkakkutastingissä. Olin haaveillut isosta prameasta ja upeasta valkoisesta hääkakusta, jossa olisi upeat elegantit käsin tehdyt koristeet. Olin päättänyt, etten suostu tästä haaveestani luopumaan, mutta lopulta hääkakku oli se jossa minä tein osaltani kompromissin.

Päädyimme tilaamaan kakun pitopalvelultamme Festa Zannonilta, sillä olimme myös heidän maistelutilaisuudessa maistaneet kakkuja. Meille oli erityisen tärkeää, että kakku olisi maukas mutta kevyt ja Festan kakku oli juurikin sitä. Päädyimme lopulta half naked suklaa-vadelma kakkuun, jota koristeli ihanat hennot kukat ja meidän nimellä varustettu Joskus Design:n hääkakkukoriste. Kakun kaverina oli kahvin ja teen lisäksi tarjolla myös marokkolaisia herkkuja, sekä likööriä ja konjakkia.

Häissämme polkaistiin ja niinhän siinä kävi, että minä vein voiton (ja sehän on tärkeintä)! Heh, vitsi vitsi! Tilanteesta saatiin kuitenkin niin hauskoja kuvia, että nekin on teille pakko jakaa.

Tyytyväinen vaimo, heh!

Millainen kakku teille on tulossa? Entä polkaistaanko teidän häissänne?

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

3 vastausta artikkeliin “Hääpäivä: Hääkakku ja polkaisu

 1. Millaista tuota kerroskakkua oli leikata? Pysyikö kasassa viimesiin vieraisiin asti? Ja riittikö koko vierasmäärälle? Meillä aikalailla saman verran vieraita tulossa.

  Tuollainen seminaked kakku houkuttelisi ihan vietävästi. Kakkuinspiskuvat olleet aikalailla vain tuollaisia. Mutta ei olla koskaan kerroskakkua leikattu, kun vieraana ollessa on ollut aina yksittäisiä kakkuja. Ja blogipäivässä se pieni kerroskakku tuotti kyllä haasteita aloittaa 😅

  Tykkää

  1. Meillä leikkasi pitopalvelu jokaiselle vieraalle palan, jotta leikkaus sujui nopeammin – tämä toimi mielestäni hyvin. Meidän kakku oli suhteellisen pehmeä, joten sitä oli mielestäni helppo leikata kun me oman palamme leikkasimme hääpäivänämme. Sanoisin, että ammattilaisen tekemän kerroskakun ei pitäisi normaalin leikkauksen vuoksi hajota. Olen itsekin ollut vieraana häissä, joissa kerroskakkua on itse leikattu enkä ole nähnyt siinä ongelmaa 🙂 Meillä jäi kakkua jopa yli ja sitä syötiinkin vielä seuraavana päivänä porukalla 🙂

   Tykkää

   1. Kakunleikkaaja, olipas näppärää. Kiva kuulla kokemuksia myös itse leikattuna. 😊 Eli vielä ei tarvitse kuopata ajatusta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s