Meidän häiden juomat

Häidemme juomat on valittu ja ostettu – ihanaa, yksi huoli vähemmän hääsuunnittelussa! Juomia lähdimme hakemaan Latviasta ja kerron tästä reissusta teille vielä erikseen, ettei postauksesta tule liian pitkää luettavaa. Halusimme, että häissämme tarjottavat juomat ovat mahdollisimman helppoja juotavia ja sopivat mahdollisimman moneen makuun.

Mitä meidän häissämme siis tarjotaan?

Alkukilistelyyn käytämme Jaume Serran Cava Brut:ia, jota ihana Häähumussa -blogin Jasmiina meille suositteli. Alkoholittomana vaihtoehtona käytämme todennäköisesti Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc:ia, joka on mielestäni todella hyvää!

Pöytiin vieraillemme tarjoillaan valkoviininä Königsmoselin Rieslingiä ja punaviininä Tommasin Valpolicellaa. Alun perin valkoviiniksi oli valikoitunut Devil’s Rock Riesling, mutta sen ollessa loppu piti lennosta vaihtaa valkoviini. Devil’s Rock on kuitenkin myös todella hyvä vaihtoehto jos valkoviini on vielä mietinnässä!

Laitamme erillisen baaripöydän, johon laitamme esille niin mietoja, kuin viinejäkin. Viineissä jatkamme Königsmoselin Rieslingillä ja Tommasin Graticcio Appassionatolla, jotka molemmat tullaan ruokailun jälkeen tarjoilemaan hanapakkauksista. 

Mietoina juomina tarjolla on Olvia, Sommersbyn päärynä- ja omenasiiderit, sekä lonkero. Halusimme pitää nämäkin mahdollisimman helppoina, ”jokaiselle jotakin” tyylillä.

Hääkakun kanssa päädyimme pitkän pohdinnan jälkeen konjakkiin ja likööriin. Mietin itse jälkiruokaviinin tarjoilua, mutta koska emme näistä tiedä oikeastaan mitään päädyimme luottamaan kaasooni, joka näistä hieman enemmän tietääkin. Kiitos siis hänelle suuresta avusta ❤
Konjakissa turvaudumme Larsen VSOP:hen ja liköörissä Baileys:n.

Alkoholipitoisten juomien lisäksi ostimme myös Coca-Colaa ja Fantaa, jotta myös esimerkiksi muutamat lapsivieraamme saavat nauttia muustakin kuin vedestä.

Jos siis etsit helppoja juomia häihin, jotka ovat hyviä eiväkä ole kalliimmasta päästä suosittelen näitä meidän valitsemia – helppoja ja hinta-laatusuhteeltaan oikein hyviä vaihtoehtoja!

♥ Sarah

PSST. Avaan seuraavaksi teille hinnat ja kerron, kannattiko minun mielestä lähteä Latviasta asti hakemaan juomia hähin, joten pysythän kuulolla!

Artikkelikuva: Pixabay

Luethan myös:
x Parhaat polttarit ikinä! (osa II)

x Parhaat polttarit ikinä! (osa I)
x Viimeisen kuukauden to do -lista!

4 vastausta artikkeliin “Meidän häiden juomat

 1. Hei! Kiinnostaisi myös tietää hieman millä laskukaavalla juomia olisi fiksua ostaa. Tai millaisia vaihtoehtoja tähän on ja mitä tapaa itse noudatitte. Tarkoitan siis määriä. En halua ostaa liian vähää, mutta en kauheesti liikaakaan xD

  Tykkää

  1. Moikka! Tämä minun täytyykin tarkistaa Kerkolta, sillä hän hoiti laskemisen 🙂 Ehdottomasti siis laitan vielä blogin puolelle laskukaavat joita noudatimme! ❤

   Tykkää

  1. Kiitos vinkistä 😉 ❤ Uskoisin, että nämä meidän valinnat ovat kaikki suhteellisen helppoja makuun kuin makuun, mutta lopputuloksen näkee toki vasta häissä!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s