Parhaat polttarit ikinä! (osa II)

Tämä teksti on jatkoa Parhaat polttarit ikinä! (part I) blogitekstille

Yöpalan jälkeen suuntasimme tosiaan kahden kaasoni kanssa nukkumaan ja sainkin kuulla nukkumaan mennessä, että minulla olisi noin tunti aikaa nukkua. Nukuimme kuitenkin pommiin ja sain nukkua jopa puolitoista tuntia, heh! Nopeasti kamat päälle ja autolle.

Auto ohjasi meidät lauantaiaamuna Tikkurilaan hakemaan ihanan ystäväni kyytiin ja siitä lentokentälle. Sain whatsappin kautta matkustusasiakirjani, josta kävi ilmi matkamme jatkuvan Riikaan! Koneessa oli hieman aikaa nukkua ja perille päästessämme kävimme syömässä ihanan aamupala-lounaan vohvelibaariin.

Ruokailun jälkeen lähdimme kohti vanhaa kaupunkia odottelemaan Airbnb -asunnon vapautumista terassille. Asuntoon päästyämme sain tietää ihanan lapsuudenystäväni saapuvan pian perästä! Hän oli edellisenä iltana ottanut extempore lennot perästä Riikaan, sillä alun perin hänen ei pitänyt mukaan tulla ♥ Hänen saapuessa asunnolle, menimme jokainen nukkumaan päiväunet. 

Sovimme, että jokaisen tulee olla valmis seitsemään mennessä, jolloin siirryimme syömään TGI Friday’s nimiseen ravintolaan ja sen jälkeen klubeille!

Sunnuntaina saimme kaikki nukkua pitkään, jonka jälkeen siirryimme kaupan kautta piknikille. Viihdyimme puistossa monta tuntia, sillä Riikassa oli hellesäät ja intouduimme makoilemaan vilteillä ja nauttimaan säästä.

Yhtäkkiä minulle ilmoitettiinkin, että meillä olisi vielä yksi asia ja kummasti aloin jännittämään. Onnekseni siirryimme thaihierontapaikkaan, jossa sain ehkä maailman parhaimman selkähieronnan! Minusta oli ihanaa, että kaikki muutkin mukana olleet kävivät hieronnoissa, jolloin hetki oli kaikille ihanan rentouttava ♥

Hierontojen jälkeen suuntasimme illalliselle ja kämpille rauhoittumaan. Sain viimeiseksi tehtäväkseni hyvästellä eksäni, ettei vanha suola pääse janottamaan. Minun piti kirjoittaa jokaisen eksäni nimi paperille ja kertoa jokaisesta kolme hyvää asiaa. Sen jälkeen siirryimme ulos ja minun piti sanoa ääneen kaikki se, mikä kyseisessä suhteessa oli pielessä, huonosti tai miksi homma ei toiminut. Kun asiat oli saatu sanottua, sain polttaa eksäni pois, eli sytytin paperin jossa eksän nimi oli tuleen ja katsoin kun herrat haihtuivat tuhkana tuuleen. Eräs eksäni oli hyvin sitkeä tapaus, eikä millään suostunut kokonaan haihtua – saimmekin tästä hyvät naurut, sillä kyseessä oli myös ns. kamalin eksäni! 

Kun kaikki saatiin vihdoin pienen taistelun jälkeen haihdutettua elämästäni pois, siirryimme vielä viimeiselle drinkille lähipubiin ja shishabaariin, jossa vierähtikin muutama tunti. Maanantaiaamuna olikin aika siirtyä lentokentälle ja kotiin ♥

Olen suunnattoman onnellinen ja kiitollinen polttareistani! Haaveenani oli, että saisin koko viikonlopun kestävät polttarit, jossa olisi jokaiselle jotakin. Minusta oli ihanaa, että osa polttareista järjestettiin Helsingissä, jolloin kaikki halukkaat pääsivät mukaan, jotka ei voinut lähteä pidemmälle reissulle.

Polttareistani jää minulle upeat muistot ja olen älyttömän kiitollinen ystävilleni ♥ Suurkiitos siis kaikille polttareissa mukana olleille ja erityiskiitos myös polttarikomitean kaasoilleni Merille ja Veronicalle ♥

♥ Sarah

Kuvat on ottaneet ihanat polttarittaret

7 vastausta artikkeliin “Parhaat polttarit ikinä! (osa II)

 1. Vau, sinun polttarisi kuulostavat ihanilta, upeita ystäviä! Olen todella iloinen, että sinulle osattiin järkätä noin täydelliset ja unohtamattomat polttarit, tuosta on hyvä jatkaa matkaa sitten rouvana! ❤

  Ja tuo meikki sopii sinulle niin hyvin, senkin kaunotar!

  Tykkää

 2. Oi onpa ihanan kuuloiset polttarit! Korkkaritanssi kuulostaa superhauskalta ja Riika on kyllä niin kaunis kaupunki. Hienoa, että polttariohjelmaa oli myös Helsingissä, jotta hekin, jotka eivät päässeet mukaan Riikaan, pääsivät osallistumaan polttarihumuun:)

  Tykkää

  1. Korkkaritanssi oli super hauskaa ja olen jopa miettinyt osallistuvani johonkin harrasteryhmään! Olen täysin samaa mieltä, minusta on ihanaa että kaikki halukkaat pääsivät osallistumaan ja meillä oli kyllä todella kivaa koko viikonloppu ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s