Hääblogipäivä 2.0 (sis. alennuskoodeja)

Kaupallinen yhteistyö Clarion Hotel Helsinki, Valo Films, Vertical Club, Namina Wellness Spa, Script Creative, Maxikarkki, Pop Up Kemut, Ihana Kukkanen, Miraque -magneettiripset, Mionetto ja Häät-media.

Viime lauantaina järjestin hääblogipäivän, johon osallistui lisäkseni kahdeksan muuta hääbloggaajaa. Hääblogipäivän voi melkein sanoa olevan perinne, sillä se järjestettiin nyt toista kertaa. Noin vuosi sitten Jotain keltaista -blogin Iira järjesti samanmoisen päivän hääbloggaajille ja se haluttiin nyt järjestää uudestaan. Hääblogipäivän idea on viettää polttarimainen päivä hääbloggaajien kesken, josta jokainen bloggaaja pääsee kertomaan omin sanoin blogissaan ja josta lukijamme voivat saada vinkkejä omiin tai ystävien polttareihin.

Päiväämme kuvasi koko päivän Valo Films:n ihana Asta, jonka kanssa meillä oli ihan huippua! Kaikki tämän kirjoituksen kuvat ovat Astan ottamia.

Hääblogipäivämme alkoi aamu kymmeneltä Häähumussa -blogin kirjoittajan Jasmiinan järjestämällä tankotanssitunnilla Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa Vertical Clubissa, jossa pääsimme lajia testaamaan. Jasmiina laittoi meidät heti töihin alkulämmittelyn kanssa, jossa venyttelyn ajan väänsimme kroppiamme eri suuntiin ja teimme pieniä lihaskuntoharjoitteita, joilla saimme kropan heräilemään. Sitten olikin aika tositoimiin – harjoittelimme tangolla niin pyörähdyksiä kuin pitojakin. Oli ihanaa kun jokainen tsemppasi toisiaan koko tunnin ajan.

Meitä pyörrytti ja tästä oli oikeasti apua!
Yritys hienoon asentoon oli kova, kunnes alkoi naurattaa!
Itselleen täytyy osata joskus nauraa, varsinkin jos pyllähtää – hih!

Tunnin jälkeen lähdimme liikkumaan kohti Clarion Helsinkiä, joka sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, jossa vietimme koko loppupäivän samaisessa upeassa Master Sviitissä, missä vietimme Kerkon kanssa edellisen yön. Hotellille saavuttuamme nappasimme Enää ei voi vaihtaa -blogin Sanden mukaamme ja lähdimme kohti yläkerran sviittiä. Sviitissä sekä bloggaajat, että Valo Filmsin ihana Asta pääsi kuvaamaan sviittiä ja toisiaan ja siirryimme sen jälkeen alakertaan lounaalle.

Nautimme erittäin maukkaasta lounaasta Kitchen & Table Helsinki -ravintolassa, jossa olimme olleet Kerkon kanssa myös edellisenä iltana illallisella. Lounasbuffet oli erittäin maukas ja vietimme ihanan hetken omassa porukassamme ravintolan perältä löytyvässä kabinetissa. Olin itse tavannut kaikki muut paitsi Hashtag häät -blogin Ellin, joten oli kiva tutustua Elliin ja vaihtaa kuulumisia muiden bloggaajien kanssa.

Lounaan päätteeksi Clarionin myyntipäällikkö Sanna tuli hakemaan meidän hotellin kierrokselle ja kertoi hieman hotellin historiastakin. Clarion Helsinkihän on vielä nuori hotelli, sillä Clarionin avajaisia vietettiin vuonna 2016. Clarionin rakennuksessa on 16 kerrosta ja se on 78 metriä korkea. Hotellissa on paitsi 425 hotellihuonetta, myös 15 kokous- ja tapahtumatilaa. Oli myös ihana kuulla hieman historiaa hotellin vieressä sijaitsevasta Lars Sonckin suunnittelemasta suojellusta satamamakasiinista, josta on tehty osa Clarion Hotellin kongressikeskusta.

Pakko sanoa, että yllätyin superpositiivisesti eri tiloista, mitä Clarionilla on tarjota esimerkiksi hääjuhliakin varten ja myös siitä, ettei hinta loppujen lopuksi ollut mikään hurjan överi. Meillä oli Sannan kanssa todella hauska kierros ja hänen kanssaan oli erittäin miellyttävää keskustella eri mahdollisuuksista häiden viettoa varten. Hän osasi kertoa, että myös Clarionin Sky Room:sta on mahdollista vuokrata pienempi kabinetti, jossa voi viettää vaikkapa jäiden jatkoja! Jos mietinnässä siis on hotellihäät tai hääyö, on Clarion Helsinki ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

Koodilla ROMANCE10 saat -10% alennuksen Clarion Helsingin ja Clarion Helsinki Airportin romanssipaketista. Varaukset Clarionin myyntipalvelun kautta sähköpostitse tai puhelimitse, huomioithan että koodi täytyy mainita varausta tehdessä. Koodi on voimassa 31.7.2019 saakka.

Kierroksen jälkeen siirryimme sviittiimme, jossa Namina Wellness Span edustaja Meri tuli kertomaan heidän eri palveluista. Namina kuvailee itseään palaksi eksoottista ja hellivää Aasiaa keskellä Helsinkiä, jossa on perinteisiä aasialaisia hoitoja ja ihanan harmoninen tunnelma. Olen ennenkin kuullut hyvää Naminasta ja tämän esittelyn jälkeen käyn ehdottomasti tutustumassa heidän palveluihin! Pääsimme myös tutustumaan Naminan omaan Namina Collection miellyttävän tuoksuiseen tuotesarjaan, jossa oli niin vartalovoiteita kuin vartalonpesuaineita. Koodilla Mon Rêve d’Amour saat kaikista Naminan hoidoista -20% alennusta – mainitsethan koodin varauksen yhteydessä! Koodi on voimassa 30.6.2019 saakka.

Naminan esittelyn jälkeen pääsimme tutustumaan kalligrafian saloihin tunnin mittaisella kalligrafian alkeet workshopissa, jota ihana Script Creativen Aini tuli meille pitämään. Aini oli kasannut meille materiaalin, jossa pääsimme harjoittelemaan ohuiden ja paksujen viivojen tekoa, kirjaimia ja kirjainyhdistelmiä. Yhtäkkiä sviitissä vallitsi hiljaisuus, kun kaikki keskittyivät tekniikan sujuvuuteen. Vaikka omasta puolestani voin sanoa, että tekniikka oli itselleni hankala, oli se kuitenkin hyvin rauhoittavaa tekemistä. Kalligrafiakurssia voin suositella paitsi morsiamille ja sulhasille, myös polttareihin!

Kalligrafian jälkeen esittelin vielä Häät-median Sarin toimittaman Häämuoti 2020 -materiaalin, jossa pääsimme kurkistamaan London Bridal Fashion Week:ssä esittettyyn ensi vuoden häämuotiin. Tämän haluan kuitenkin esitellä omassa erillisessä postauksessa, sillä siihen liittyen on paljon kaikkea ihanaa!

Koko päivämme ajan sekä Clarion Helsinki, että Maxikarkki piti huolta näistä herkkusuista. Clarion Helsingin tarjoamat herkut olivat romanssipakettiin sillä hetkellä sisältyvät samppanjat, vaahtokarkit, marjat ja macaronsit – jotka olivat muuten taivaallisen hyviä! Maxikarkin puolesta taas oli ihania karkkeja, joita on heidän sivuilta älyttömän helppoa tilata. Koodilla MAXIHUHTI saat ensimmäisen yli 30 euron tilauksen ilman toimituskuluja! Koodi on voimassa 30.4.2019 saakka, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Clarionin tarjoama samppanja
Clarionin tarjoamat herkku-macaronsit

Päivän aikana pääsimme tutustumaan ja höpöttelemään toistemme häistä luvan kanssa oikein urakalla. Hääbloggaajaporukka on mielestäni ihan super ja kaikkien kanssa on aina niin ihanaa vaihtaa kuulumisia ja höpötellä. Päivän päätteeksi jokainen bloggaaja sai goodiebagin, jossa oli esimerkiksi Miraque -magneettiripsien alennuskoodi, sekä Mioneton pieni skumppapullo, Pop Up Kemujen Mr & Mrs ilmapallot (näitä löytyy muuten heiltä myös Mr & Mr ja Mrs & Mrs mikä oli mielestäni ihan huippua!), sekä Ihana Kukkanen tarjoama laadukas kangaskassi.

Iso kiitos joka ikiselle bloggaajalle ja yhteistyökumppanille, jotka mahdollistitte tämän päivän meille ♥
Erityiskiitos vielä Clarion Helsingille, joka mahdollisti koko päivämme järjestämisen heidän upeissa tiloissaan!

♥ Sarah

Hääblogipäivässä mukana olleet hääblogit:
Häähumussa
Bridelisa
Enää ei voi vaihtaa
Satumaista
Nisti ja Nööri
Bride and co.
Syysmorsian
Hashtag Häät

Luethan myös:
x Clarionin romanssipaketti (sis. alennuskoodin!)
x *ARVONTA* Heartling valkokultainen timanttisormus
x Miten päästä yli valtavasta pettymyksestä, joka varjostaa hääsuunnitelua?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s