Clarionin romanssipaketti (sis. alennuskoodin!)

Kaupallinen yhteistyö Clarion Hotel Helsinki

Pääsimme viime perjantaina Kerkon kanssa tutustumaan Clarion Helsinkiin ja tutustumaan heidän romanssipakettiin. Clarionin romanssipakettiin kuuluu paitsi kahden hengen majoitus haluamassaan huoneluokassa ja aamiainen tarjoiltuna huoneeseen, myös pullo samppanjaa, macarons-keksejä, kylpytakit ja -tossut, sekä upea uima-allas, saunojen ja kuntosalin käyttö näiden aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi huoneeseen kuuluu myös myöhäinen huoneenluovutus klo 14 saatavuuden mukaan. Paketti on siis täydellinen muun muassa hääyötään viettäville, mutta myös romanttiselle getawaylle!

Meille varattiin perjantai-lauantai väliseksi yöksi upea sviitti viidennestätoista kerroksesta, josta oli henkeäsalpaavat maisemat Helsingin kattojen ylle. Samaisessa sviitissä vietimme myös lauantaina hääblogipäivää, josta kerron teille vielä erikseen.

Saavuimme Clarioniin alkuillasta, jossa meidät otettiin hymyssä suin vastaan ja kerrottiin mistä löytyy mitäkin. Kävellessämme aulan läpi hisseille rakastuin täysin Clarionin aulaan, jossa oli ihanan seesteistä. Aulan viihtyvyydestä on pidetty huolta muun muassa ihanalla sisustustakalla, jossa innokkaimmat turistit laittoivatkin käden lähelle tunteakseen onko se lämmin. Lisäksi isot ikkunat toivat vielä alkuillastakin ihanasti valoa sisään ja seesteinen merenranta rauhoitti ainakin itseäni työpäivän jälkeen täysin.

Nousimme hissiin ja pakko myöntää, että jännitin hissillä menoa hieman sillä kärsin korkeanpaikankammosta ja hissi tuntui olevan lähes pelkkää ikkunapintaa. Jännitys osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä näköala on kerros kerrokselta upeampi ja keskityimme Kerkon kanssa ainoastaan nauttimaan siitä.

Sviittiin saavuttuamme ihailimme hetken aikaa näköaloja, joita pääsi ihastelemaan kolmeen ilmansuuntaan. Lisäksi pidimme kovasti siitä, että sviitissä oli kotimaisia tuotteita kuten esimerkiksi Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha mukeja. Siirryimme pian sviitistä takaisin alakerran Kitchen & Table ravintolaan extempore illalliselle.

Ravintola on sisustettu todella kutsuvaksi ja henkilökunta oli alusta loppuun erittäin helposti lähestyttävä. Pidimme ravintolassa erityisesti siitä, että ravintola oli rento fine dining tyyppinen. Ruoka yllätti meidät erittäin positiivisesti, sillä se ei kummankaan mielestä ollut ”perus hotellin ravintolan ruokaa” vaan ruokaan ja sen eri makuihin oli selkeästi panostettu. Söimmekin kolmen ruokalajin illallisen alkudrinkkeineen ja viinineen ja viihdyimme ravintolassa aina sen sulkemiseen saakka. Tänne tulemme ehdottomasti vielä uudestaan ja suosittelen ravintolaa erittäin lämpimästi!

Northern open taco
Fisherman’s choice
Lemon twist

Pitkän työpäivän jälkeen emme enää lähteneet yläkerran Sky Bariin vaan saimme kuningasidean käydä yhdessä vaahtokylvyssä, sillä muistimme että kylpyammeen reunalla oli kylpyvaahtoa! Minulla kävi kuitenkin pieni ajatuskatkos, sillä lisäsin kylpyvaahdon vasta lopuksi ammeeseen eikä se ehtinyt tekeytyä kunnon vaahdoksi, vaan hävisi nopeasti pois kylvystä. Saimmekin tästä hyvät naurut kun ajatuksissa oli ottaa hieno vaahtokylpykuva, jota ei tietenkään voinut ottaa kun vaahtoa ei ollut – heh! Mikäli siis vaahtokylpyyn meinaatte mennä, muistakaa laittaa kylpyvaahto heti kylpyammeeseen!

Aamulla Kerkko kävi pulahtamassa yläkerran uima-altaassa minun valmistautuessa hääblogipäivään. Siirryimme aamupalalle alakerran Kitchen & Table ravintolaan Kerkon palattua uintireissultaan. Aamupala Clarionissa oli erittäin hyvä ja parasta oli se, että jokaiselle löytyi jotakin. Iloinen yllätys oli myös Nutella purkit, joita löytyi leipäpöydältä – Nutella on yksi omia lapsuuden herkkuja ja voisinkin edelleen syödä lusikalla sitä suoraan purkista!

Suosittelen erittäin lämpimästi tutustumaan Clarion Helsingin romanssipakettiin, mikäli hääyönne hotelli on vielä mietinnässä! Lisäksi myös Clarion Helsinki Airportissa on samainen paketti tarjolla, joka on täydellinen vaihtoehto niille pareille, jotka lähtevät häämatkalleen suoraan häistään seuraavana päivänä! Koodilla ROMANCE10 saat -10% alennuksen Clarion Helsingin ja Clarion Helsinki Airportin romanssipaketista. Varaukset Clarionin myyntipalvelun kautta sähköpostitse tai puhelimitse, huomioithan että koodi täytyy mainita varausta tehdessä. Koodi on voimassa 31.7.2019 saakka.

♥ Sarah

Luethan myös:
x *ARVONTA* Heartling valkokultainen timanttisormus
x Miten päästä yli valtavasta pettymyksestä, joka varjostaa hääsuunnitelua?
x Huhtikuun to do -lista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s