*ARVONTA* Heartling valkokultainen timanttisormus

Kaupallinen yhteistyö Malmin Korupaja Oy

Olen jo pitkään halunnut järjestää arvonnan, josta joku teistä ihanista lukijoistani saisi konkreettisesti jotakin itselleen. Kun lähdin tekemään yhteistyötä Malmin Korupajan kanssa omasta teetetystä vihkisormuksesta minulle oli selvää, että haluaisin yhtä ihanan lahjan antaa myös takaisin sormuksen muodossa ♥

Oman sormuksen suunnittelun jälkeen kerroin Malmin Korupajan Pasille toiveestani ja budjetistani, jolla tämän haluaisin lähteä toteuttamaan ja yllätyin super positiivisesti, kun Malmin Korupaja halusi lähteä auttamaan minua tämän arvonnan kanssa. Iso Kiitos siis Pasi ja Malmin Korupaja!

Minulla on suuri kunnia laittaa tämä upea Heartling timanttisormus blogini Instagramissa arvontaan teille ihanille ja rakkaille lukijoille. Sormuksessa on aivan ihana yksityiskohta ja rakastan Heartlingin määritelmää Malmin Korupajalta:

Käythän osallistumassa blogini Instagramissa arvontaan viimeistään 22. huhtikuuta 2019 klo 15:00 mennessä – ohjeet osallistumiseen löytyy sieltä!

Kiitos kun olet ja onnea arvontaan ♥

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s