Polttarit lähestyy…

Polttarit, se ihana odotettu yhdessä vietetty aika minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Viime vuoden lopulla laitoin vieraslistan menemään kaasoilleni, keitä toivoisin polttareihin kutsuttavan. Listassa oli paitsi kaasoni, myös rakkaita ystäviä matkan varrelta. 

Halusin kutsua polttareihini sellaisia henkilöitä, jotka kutsuimme häihimme ja joilla on minulle hyvin erityinen paikka sydämessäni vaikkei heitä ehdikään näkemään miten ehkä haluaisi. Olenkin odotellut polttareitani kuin kuuta nousevaa ja toivon näkeväni siellä kaikki rakkaat ystäväni.

Olen jo jonkun aikaa arvellut polttarini olevan huhtikuun lopulla, mutta nyt olen siitä vielä varmempi kuin aikaisemmin. Sain toissailtana kaasoltani Veronicalta sähköpostin työsähköpostiini, jossa sain alla olevan polttarikirjeen:

Luin tämän eilen aamulla kuumeessa sängynpohjalta ja aloin heti hieman ahdistumaan. Ei sen vuoksi, että jännittäisin polttareita ihan kamalasti, vaan siksi, että olen ollut kuumeessa ja kamalassa nuhassa nyt pari päivää! Kuume on onneksi laskenut, mutta nuhaa edelleen pukkaa ja olo ei ole mikään kovin hehkeä. Silti nyt jännitän, ehdinkö parantumaan, mikäli polttarini tosiaan tänä viikonloppuna ovat! Iik! 

Eilen illalla sain polttarikirjeen mukaisesti pakattua kuumepöllyissä ja nyt mietin pitäisikö laukkua käydä läpi, sillä en ole ihan varma mitä sieltä löytyy.. Toisaalta taas olen sen verran väsynyt ja nuutunut, etten millään jaksaisi tätä tehdä.

Itse pidän polttarikirjeen ideasta ja olisikin ollut todella outoa, mikäli Kerkon olisi pitänyt minulle pakata tavarat mukaan. Nyt sain hieman vihiä siitä, että polttarit voisivat kestää toiveeni mukaisesti kauemmin kuin yhden yön verran! Jännitän kuitenkin mitä ohjelmaa meille on keksitty, varsinkin kun pitäisi olla alhainen moraali, heh!

Mitä te pidätte polttarikirjeestä ideana? Oletteko sellaisen saaneet?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Hääblogipäivä 2.0 (sis. alennuskoodeja)
Clarionin romanssipaketti (sis. alennuskoodin!)
Miten päästä yli valtavasta pettymyksestä, joka varjostaa hääsuunnitelua?

Artikkelikuva: Pixabay

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s