Vihkisormuksen teettäminen

Kaupallinen yhteistyö Malmin Korupaja Oy

Minulla on nyt viime viikosta saakka ollut uusi projekti häihimme liittyen, nimittäin vihkisormuksen teettäminen ja kävimmekin alkuviikosta Kerkon kanssa Malmin Korupajassa asioimassa asian tiimoilta. Pidempään blogiani lukeneet miettivät varmaan nyt, että eikö minulla jo vihkisormus ollut hankittuna!? Kyllä oli!

Viime syksyn Love me do -messuilta ostin ihanan vihkisormuksen, johon olin (ja olen edelleen) tyytyväinen. Koska budjettini oli rajallinen, päädyin tekemään kompromissin vihkisormuksessani. Sain kuitenkin upean mahdollisuuden, johon en voinut olla tarttumatta ja pääsin suunnittelemaan sen oman unelmien vihkisormuksen yhteistyössä Malmin Korupajan kanssa!

Mielsin itse aina vihkisormuksen teettämisen vähän hankalana ja sellaisena, että osaanko kertoa tarpeeksi selkeästi millainen on unelmieni sormus, jonka haluan teetettäväksi. Lisäksi minua on kauhistuttanut aina, että teettäminen on varmasti todella kallista. En olisi kuitenkaan voinut olla enempää väärässä!

Malmin Korupajassa on se älyttömän suuri valtti, että voit suunnitella ja tilata unelmiesi sormuksen vaikka kokonaan etänä omalta kotisohvalta, asioimatta kertaakaan liikkeessä, eikä sinulla ole ostopakkoa valmiista sormuksesta. Tarvittaessa sormuksen suunnittelu voidaan aloittaa jopa alusta jos mieli onkin välissä ehtinyt muuttua. Teetettyä sormusta tilatessa sinulla täytyy vain olla ajatus siitä mitä haluat! Eli vaikket olisikaan pääkaupunkiseudulla asuva tai asioiva morsian, voit silti tarttua tähän mahdollisuuteen, sillä mikäli sormus ei olekaan sellainen kuin olit ajatellut, voit palauttaa sormuksen.

Suunnitteluprosessi lähtikin meidän osalta käyntiin sillä, että laitoin sähköpostia Pasi Suninmäelle ja kerroin sormushaaveestani. Liitin mukaan myös kolme ideakuvaa siitä, mitä hain. Sen perusteella minulle palattiin monen eri tarjouksen kera jo heti seuraavana päivänä! Olisin voinut jo sen perusteella tehdä päätökseni, mutta koska asumme pääkaupunkiseudulla vain puolen tunnin ajomatkan päässä liikkeen tiloista, päätimme Kerkon kanssa käydä paikan päällä ihastelemassa sormuksia vielä Pasin kanssa.

Liikkeessä pääsin näyttämään konkreettisesti mitä haluan sormukseni olevan, sillä liikkeessä on yli 3000 sormusta! Sain kerrottua muutamista ne omat plussat ja miinukset vielä kasvotustenkin, mutta rehellisesti sanottuna olisimme hyvin voineet asioida alusta loppuun etänä sähköpostitse sillä unelmaani oli päästy kiinni jo sen perusteella.

Tämän avulla katsoimme sormukseeni tulevan timanttien muodon, laadun ja suuruuden

Näin minulle tilattiin teetetty vihkisormus eilen ja odottelen innoissani lopputulosta! Tilausaika sormuksissa on tällä hetkellä noin kolme viikkoa, mutta mitä lähemmäs kesää mennään tietenkin myös tilausajat alkaa pidentymään. Tämän kesän morsiamet ehtivät kuitenkin vielä hyvin tilata sen oman teetetyn vihkisormuksensa!

Ilahduin superpositiivisesti siitä, että meille kerrottiin teetettyjen sormusten olevan kierrätyskullasta tehtyjä! Lisäksi, mikäli varastossa olisi ollut valmiina suunnitelmaani sopivia timantteja, olisimme voineet istuttaa kierrätystimantteja sormukseeni, tehden siitä 100% kierrätetty sormus. Yllätyin myös siitä, että liikkeen takatiloissa tapahtuu sormuksen luominen alusta loppuun – eli ostamalla teetetyn sormuksen täältä tuet paitsi perheyrittäjää myös kotimaista käsityötä!

Ainut asia mikä minua jäi koko käyntimme aikana harmittamaan oli se, että meille kerrottiin paikanpäällä ollessamme, että kello yhdeksän ja neljän välillä arkena asioidessa myymälässä voi kuulla seppien kilkettä takahuoneesta. Me asioimme myymälässä vasta viiden aikoihin, joten emme päässeet tätä kilkettä kuulemaan! Täytyy siis joku päivä asioida siellä oikeaan aikaan 😉

Eilisen perusteella en voi kuin suositella Malmin Korupajaa! Saimme erinomaista asiakaspalvelua ja meihin käytettiin aidosti aikaa. Sormuksen teettämisestä omien toiveiden ja unelmien mukaan on tehty todella helppoa ja heidän valmismallisto on u p e a !

Nyt odotan siis erittäin innolla sitä, että pääsen näkemään oman unelmani livenä muutaman viikon päästä. Mitenköhän tässä mahtaa jaksaa odotella, että se valmistuu!? ♥

Oletko sinä miettinyt sormuksen teettämistä?  

♥ Sarah

PSST!: Tiesitkö, että jos haet näyttävää sormusta mutta budjettisi ei ihan riitä isompiin timantteihin, on hyvänä vaihtoehtona timanteille myös esimerkiksi safiirit? Safiiria käyttämällä sormuksen hinta tippuu vain murto-osaan siitä, mitä se olisi timantilla. Safiiri on kestävä ja myös eettisempi vaihtoehto timantille!

Artikkelikuva: Pixabay

2 vastausta artikkeliin “Vihkisormuksen teettäminen

  1. Voi kääk mun jättämään tarjouspyyntöön tää paikka ei ikinä ees vaivautunu vastaamaan…
    Mutta suosittelen kyllä sormuksen teettämistä, oma on Torbjörn Tillanderin käsialaa ja siellä aivan huikean hyvä palvelu 🙂

    Tykkää

    1. Voi ei, harmi kuulla ettei vastauspyyntöön ole vastattu – uskoisin, että on ollut aidosti inhimmillinen erehdys! :/

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s