Vastauspyyntö 31.3.2019 mennessä, se päivä oli eilen!

Postitimme tammikuussa hääkutsumme ja vastauspyyntö pyydettiin vierailtamme maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. Aika tuntui hurjan pitkältä, mutta vihdoin se päivä on koittanut ja eilen oli meidän vieraittemme viimeinen vastauspäivä!

Kun kutsumme lähtivät matkaan yllätyin siitä, ettei edes lähimmät ystävämme ilmoittaneet kutsujen olevan heillä perillä. Toinen ihmetyksen aiheeni on se, miten hitaasti ihmiset vastaavat hääkutsuun!

Ymmärrän toki sen, että kaikille tämä meille suuri päivä ei ole niin odotettu vaan voi olla joillekin yksi juhla muiden joukossa. Itse olen kuitenkin juurikin se vieras, joka fiilistelee muiden häitä hurjasti ja ilmoittaudumme usein ensimmäisten joukossa. Toki asia joskus unohtuu, mutta harvemmin olemme koskaan jättäneet vastauksen viime päiville.

Tänään on kuitenkin viimeinen vastauspäivä ja häihimme on vastannut 116 henkilöä 141 henkilöstä. Vastaus uupuu siis kokonaan 27 henkilöltä. Ajattelin alkuun, että minua varmasti ärsyttää, mikäli joku jättää kokonaan vastaamatta, mutta olen tähän lukuun yllättävän tyytyväinen!

Monet kanssamorsiamet ovat ilmoittaneet mm. Facebookin hääryhmissä, etteivät aio kysellä vieraittensa perään vaan ajattelevat, että mikäli vieras ei ole kutsuun vastannut mitään ei hän ole myöskään tulossa. Vaikka teoriassa itsekin ajattelen näin, haluan olla varma siitä ettei meille tule hääpäivänä yllätyksiä. Aionkin ottaa kaikkiin näihin vastaamatta jättäneihin henkilöihin yhteyttä ja kysyä suoraan, oliko heidän tarkoitus tulla vai ei. Tällä saan paitsi yllätykset minimoitua hääpäivänämme myös tietooni mitä ottaa huomioon vieraittemme ruokavaliossa.

Nyt voimme vihdoin alkaa suunnittelemaan tarkemmin yksityiskohtia, niin jännittävää!

♥ Sarah

Luethan myös:
x Vihkisormuksen teettäminen
x Somehaaste: 5 faktaa minusta ja parisuhteestani
x Matkalla kohti parempaa itsetuntoa häiden avulla

8 vastausta artikkeliin “Vastauspyyntö 31.3.2019 mennessä, se päivä oli eilen!

 1. Toivottavasti loputkin vastaavat viimeistään muistutettuina! Olisi myös kiva kuulla, että millainen info-osio teille tuli hääkutsuihin, jos olisit sitä esittelemässä täällä blogissa 😊

  Tykkää

 2. Onko teillä hääpäivä joskus kesällä? Itse huomasin viime kesänä häitä järjestäessäni, että porukka tietää työvuoroistaan tarkkaan vasta kuukauden ennen hääpäivää, ja siksi laitettiin omiin kutsuihin vastauspyyntö kuukautta-paria ennen häitä. Joillakin voi olla meinaan ongelmana juuri se, ettei yksinkertaisesti tiedä, pääseekö paikalle.

  Toivotaan kuitenkin, että loputkin vastailevat, ovatko tulossa vai eivät 🙂

  Tykkää

 3. Kannatan kysymistä! Eihän sitä koskaan tiedä onko koko kutsua edes saatu. Vaikka kai sitä osaisi itse kysellä perään, jos ovat häistä tietoisia. 😀

  Tykkää

  1. Tämäpä juuri! Mielestäni aina parempi kysellä kuin olettaa 🙂 Vaikka ymmärrän toki myös sen, että turhauttaa jos joku ei vastaa.

   Tykkää

 4. Itse aion varmistaa tulon myös siitä syystä, että onhan ihan mahdollista, ettei posti ole jostain kumman syystä jollekin asti kantautunut. Olisi kamalaa saada jälkikäteen kuulla, että joku on ihmeissään tai peräti loukkaantunut, kun kutsua ei ole kuulunut, vaikka se olisi matkaan lähtenyt! Aika iso määrä kyllä niitä, joista ei ole kuulunut mitään…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s