Hääkukat, check!

Kaupallinen yhteistyö Ihana Kukkanen

Instagram-seuraajani ovatkin jo huomanneet, että me olemme saaneet hääkukka-asiat sovittua! Olen niiiiiiin onnellinen tästä, että voisin melkein kiljaista.

Tarkimmat teistä kyselivätkin jo Instagramin puolella, että eikös meille tulekaan silkkikukka-asetelmia häihimme: tulee! Eli häissämme tullaan näkemään niin silkki- kuin aitojakin kukkia♥

Kävin yhden kaasoni kanssa tällä viikolla Kauniaisissa sijaitsevassa Ihana Kukkanen myymälässä keskustelemassa ihanan Kirsin kanssa kukista häihimme. Vaikka asumme suhteellisen lähellä myymälää ja yksi kaasoistani on kovasti paikkaa kehunut, en ollut aiemmin siellä ehtinyt käymään. Myymälään astuessa tunnelma oli ihanan kodikas, seesteinen ja jotenkin todella keväinen. Sanoinkin Kerkolle heti kotiin päästyäni, että jatkossa käymme ainoastaan täällä kukkaostoksilla, heh!

Olin jo etukäteen laittanut tarjouspyyntööni tiedot kaikista niistä kukista, jotka häihimme haluaisimme. Meidän suunnittelupalaveri alkoi siis sillä, että kerroin mitä kaikkea toivoisin, mistä pidän ja mistä en niinkään. Koska silkkikukkiemme pääpaino on eukalyptuksessa ja hortensiassa pyysin Kirsiltä, että myös näitä nähtäisiin meidän kukissa. Lisäksi toivoin vehreää, valkoista ja roosan näkymistä meidän kukissa.

Kovin tarkkoja raameja en kuitenkaan halunnut antaa sillä uskon siihen, että ammattilainen tietää parhaiten mikä sillä hetkellä toimii ja mikä ei. Olin kasannut ideakuvia Pinterestistä, koska ajattelin niille olevan tarvetta. Kirsi sai heti kiinni siitä mitä häihimme haluaisin, joten Pinterestin kuvat jäivät kokonaan näyttämättä. Tämä jos jokin teki minuun ison vaikutuksen!

Meidän häihimme tulee aidoista kukista siis:

  • Hääkimppu
  • Heittokimppu
  • Kaasoille pienet kimput ja hiuskukat
  • Sulhasen, bestmanien, isien ja veljien vieheet
  • Äitien ja siskon rannekukat

Palaverimme päätteeksi Kirsi kysyikin, haluaisinko minikimpun mukaani malliksi siitä mitä meille suurinpiirtein olisi tulossa. Minikimppu oli juuri täydellinen ja monet ystävänikin sanoivat, että kimppu on minun näköiseni♥ En malta odottaa, että näen lopputuloksen kukkien osalta hääpäivänämme!

Onko teillä hääkukat katsottu kuntoon?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Somehaaste: 5 faktaa minusta ja parisuhteestani
x Matkalla kohti parempaa itsetuntoa häiden avulla
x Mitä meillä heitetään tai huiskutetaan kirkosta poistuessa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s