Häämatkan hotellit

Kerroin tammikuussa, että ostimme lentoliput Kroatiaan häämatkaamme varten Norwegianin alennusmyynneistä. Tällä viikolla saimme vihdoin varattua myös hotellit häämatkaamme varten ja olen aika innostunut näistä!

Vaikka alkuun Kerkolla oli suuri halu päästä Dubrovnikiin, päädyimme kuitenkin siihen että se reissu tehtäisiin jonain muuna ajankohtana. Lennämme Splitiin viikoksi, joten tuntui järkevämmältä pysytellä Splitin läheisyydessä.

Päädyimmekin varaamaan viideksi yöksi hotellin upeasta Hvarista, joita moni teistä ihanista lukijoista suositteli kovasti. Hotelliksi valikoitui tarkemmin ottaen Amfora Hvar Grand Beach Resortin, joka lumosi meidät täysin upeilla kuvillaan! Emme ole koskaan tainneet olla yhdessä näin hienon näköisessä hotellissa, joten odotan tätä hotellia innolla!

Viiden yön jälkeen siirrymme takaisin Spliitin kolmeksi yöksi, josta varasimme hieman vaatimattomamman BB Residencen, joka vaikutti olevan siisti B&B hyvällä paikalla.

Vaikka pääpaino tulee olemaan lomassamme rentoutuminen ja yhdessäolo, meidän täytyisi alkaa miettimään myös mitä kaikkea haluaisimme yhdessä kokea paikan päällä. Muutamia ideoita olemmekin jo saaneet, mutta mielellämme kuulisimme lisää ehdotuksia mikäli sinulla niitä on! Laitathan siis vinkkejä kommenttikenttään alle, mikäli jotakin tulee mieleen 😉

Onko teillä jo häämatka ja hotellit varattuna?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Kaasojen pukeutuminen
x Sulhasen pukeutuminen
x 100 päivää jäljellä ja maaliskuun to do -lista

Artikkelikuva: Pixabay

2 vastausta artikkeliin “Häämatkan hotellit

  1. Splitissä kannattaa kavuta sinne Marjan-kukkulan näköalakahvilaan skumpalle 😊 Me käytiin myös GoT-retkellä katsomassa kuvauspaikkoja linnoituksessa. Lisäks pyörähdettiin lautalla Bracin saarella, siellä ihana ranta, muuten ei pikkukylää kummempaa..
    Mutta Split ainakin on ❤❤

    Tykkää

    1. Oi, kiitos huikeista vinkeistä! 😍 Oliko GoT retki järjestetty jonkin palveluntarjoajan kautta? Kuulostaa ihanalta!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s