Kaasojen pukeutuminen

Olin lukenut Facebookin hääryhmissä Tallinnassa sijaitsevassa Dresshouse nimisestä liikkeestä, jossa olisi paljon erilaisia mekkoja tarjolla. Kyselinkin alkuvuodesta kaasoiltani, kiinnostaisiko heitä lähteä Tallinnaan kanssani, joka samalla oli itselleni tapa antaa kaasojeni tutustua toisiinsa paremmin.

Sunnuntaina lähdimmekin kahden kaasoni kanssa Tallinnaan tehoretkelle, sillä olimme maissa vain neljä tuntia. Suuntasimmekin heti kohti Dresshousen liikettä, joka sijaitsee hyvällä paikalla Viru keskuksen vieressä.

Liikkeen alakerrassa oli paljon lyhyitä mekkoja niin juhlaan kuin arkeen ja yläkerta oli selkeästi omistettu maximekoille ja muutamille housupuvuillekin. Pidin erityisesti siitä, että kaikki saman sävyiset mekot oli asetettu samaan paikkaan, joka helpotti huomattavasti meidän etsintöjä.

Kaasoni saivat itse valita mekkonsa, mutta muutamia toiveita toki heille esitin värin ja pituuden suhteen. Pituudessa toivon kaikilta maxipituutta, sillä omassa visiossani se sopii parhaiten kaasojen lookkiin. Lisäksi väritoiveeni pyörii puuteriroosan ja roosan ympärillä, jolla saadaan pukuihin tietynlaista herkkyyttä. Tärkein toiveeni on kuitenkin, että myös kaasoilla olisi mekossa hyvä ja kaunis olla ja siksi halusimme antaa kaasojen valita loppukädessä itse mekkonsa. Suuntasimmekin näiden toiveiden pohjalta heti yläkertaan ja kaasot alkoivat lapata syliinsä toiveideni mukaisia mekkoja.

Oli ihanaa olla mukana osana heidän sovitusta. Yritin antaa heille tilaa tehdä omat valintansa, joten en pyynnöistäkään huolimatta oikein sanonut juuta tai jaata mihinkään. Oli kuitenkin ihanaa, että he myös yhdessä miettivät mekkojen sopivuutta paitsi toisiinsa myös kolmannen kaasoni mekkoon.

Näihin kahteen mekkoon päädyimme

Vaikka alun perin meidän ei ollut tarkoitus maksaa kaasojeni mekkoja, päädyimme kuitenkin siihen. Mekot kustansivat yhteensä 85 euroa, joten koimme että voisimme ne maksaa. Lisäksi myös toki kolmannelle kaasolleni, joka oli mekkonsa jo ehtinyt ostamaan, kustannetaan suurin piirtein saman verran.

Mekkokauppojen jälkeen pääsimme vielä myöhäiselle lounaalle, josta meinasikin tulla kiire takaisin laivaan. Reissu Tallinnaan oli siis oikein onnistunut kaikin puolin! Suosittelen lämpimästi käyntiä Tallinnan Dresshousessa, mikäli kaasojen mekot vielä uupuvat ja haluatte tehdä yhteisen päiväreissun. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos – heh!

Onko teillä jo kaasojen mekot valittuna?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Sulhasen pukeutuminen
x 100 päivää jäljellä ja maaliskuun to do -lista
x Niinattaren VIP avajaisilta

6 vastausta artikkeliin “Kaasojen pukeutuminen

  1. Mä oon antanut kaasoilleni täysin vapaat kädet mekkojen suhteen. He olivat keskenään päättäneet, että he hankkivat jokseenkin samaa tyyliä olevat puvut. Kahdella kaasoista puvut jo löytyy ja yhdelle kaasolle tekee mahdollisesti hänen isoäitinsä puvun 🙂 Kahden jo olemassa olevan puvun perusteella voin täysin luottaa kaasoihini, he tietävät prikuulleen millainen tyyli on minun mieleeni ❤

    Tykkää

    1. Kiitos ❤ Muistaakseni oli myös tummanvihreitä, mutta niihin en tietenkään erityisemmin kiinnittänyt huomiota esimerkiksi määrään :/

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s