Sulhasen pukeutuminen

Kaupallinen yhteistyö Räätälistudio BQ

Kerkko on pitkään miettinyt, mitä hän hääpäivänä laittaisi päälle. Kun aloimme suunnittelemaan puolitoista vuotta sitten häitämme, hän ilmoitti laittavansa saketin päälle – eikä asiasta voinut oikein keskustella. Niin se mieli kuitenkin muuttui ja hän alkoi pohdiskelemaan puvun ja smokin väliltä, kumpi olisikaan mieleen.

Kerkko pitää töissään joka päivä pukua päällä, joten hän hetken mietti mittatilauspuvun tilausta myös siltä kantilta, että pukua voisi sen jälkeen käyttää myös töissä. Tämä tuntui hänestä kuitenkin melko arkiselta, joten smokki alkoi pikkuhiljaa tuntumaan aina vain paremmalta vaihtoehdolta.

Pääsimme vihdoin viime viikolla edistämään Kerkon pukeutumiseen liittyviä asioita, kun vierailimme Räätälistudio BQ:n Helsingin liikkeessä. Räätälistudio BQ:lla on liike myös Tampereella, joten jos asuu hieman pohjoisemmassa ei tarvitse Helsinkiin saakka pukuostoksille tulla. Helsingin liike sijaitsee erinomaisella paikalla Kaisaniemenkadulla, muutaman sadan metrin päässä Helsingin Rautatieasemalta.

Liikkeessä meidät otti vastaan Jason, jonka kanssa olimme sopineet etukäteen tulevamme käymään. Liike palvelee tosin ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikojen puitteissa. Ennen meitä liikkeeseen olikin ehtinyt jo toinen henkilö, joten odottelimme hetken aikaa ihastellen liikkeessä esillä olevia pukuja, takkeja ja asusteita.

Jasonin vapautuessa pääsimme keskustelemaan Kerkon pukeutumisesta hääpäivänämme ja päädyimme tilaamaan hänelle mittatilaussmokin. Smokki tulee olemaan hieman rennompi kuin yleensä, sillä mustaa smokkia Kerkolla ei tulla näkemään.

Aloitimme miettimällä smokin väriä ja valitsemalla kankaita, joita smokissa tultaisiin käyttämään. Jason antoi myös omia vinkkejään, joten tuntui koko ajan olevamme hyvissä käsissä.

Kun kankaat ja yksityiskohdat oli päätetty ja sovittu, Jason alkoi tekemään mittauksia. Yllätyin siitä, miten paljon mittatilauspuvuissa ja -smokeissa otetaankaan mittoja! Näitä mittoja myös tarkistettiin muutamaan otteeseen, jotta tilaukseen menee varmasti oikeat mitat. Koko prosessi vei meiltä ehkä noin 45 minuuttia näin alkuun, joka oli mielestäni suhteellisen nopeaa toimintaa.

Mittatilaustuotteiden normaali toimitusaika on noin viisi viikkoa, joten nyt jäämme innolla odottamaan tilauksen saapumista myymälään! Kun smokki on saapunut, tulee Kerkon vielä käydä myymälässä jolloin katsotaan puvun istuvuus ja tehdään tarvittavat muutokset. Jännittävää! Siihen mennessä Kerkolla pitää olla hankittuna myös smokkiin soveltuvat kengät, joten niitä pitäisi alkaa metsästämään.

Tähän mennessä mittatilaustuotteen tilaus sulhaselle tuntui kyllä olevan suhteellisen helppoa. Olin mieltänyt mittatilausvaatteiden tilauksen paljon työläämmäksi prosessiksi ja mietinkin oikeastaan koko ajan, voiko tämä oikeasti olla näin helppoa? Heh!  

Oletteko te miettineet mittatilauspuvun tai -smokin tilausta?

♥ Sarah

PSST! Räätälistudio BQ:lla on 15.4.2019 saakka todella hyvä Early Bird -juhlatarjous, jossa voit tilata mittatilauspuvun, -liivin ja -paidan kiinteällä pakettihinnalla 749 euroa. Normaalisti kyseinen paketti kustantaisi 918 euroa, joten tarjous on mielestäni mieletön! Tässä tulee kuitenkin huomioida, että normaalista viiden viikon toimitusajasta poiketen toimitusaika on yhdeksän viikkoa mittauksesta sovitettavaan vaatteeseen. Mittatilauspuvun voi vaihtaa halutessaan mittatilaussmokkiin pienellä 35 euron lisähinnalla. Olethan siis yhteydessä liikkeeseen, mikäli tämä tarjous kiinnostaa!

Luethan myös:
x 100 päivää jäljellä ja maaliskuun to do -lista
x Niinattaren VIP avajaisilta
x Avioliiton esteiden tutkinta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s