100 päivää jäljellä ja maaliskuun to do -lista

Häihimme on tänään tasan 100 päivää jäljellä! Tuntuu, että vaikka aika on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin, on meillä vielä hurjasti aikaa jäljellä. Minulla ei (ainakaan vielä) ole paniikkia hääjärjestelyistämme, vaan olen pikkuhiljaa saanut asioita tehtyä valmiiksi.

Nautin hirmuisesti hääsuunnittelustamme ja olenkin pyöritellyt mielessäni ajatusta siitä, että jollakin tapaa jäisin alalle vielä omien häidemmekin jälkeen. Toisaalta haluaisin jatkaa kirjoittamista, jolloin asiasta täytyisi kirjoittaa eri kantilta. Toisaalta taas haluaisin jotain luovempaa, esimerkiksi suunnitella muiden häitä. Tätä onkin minulle useat ehdottanut, mutta huomaan etteivät he ymmärrä olevani tosissani kun riemuissani vastaan, että ehdottomasti voin suunnitella häänne. Heh!

Vaikka elämme vielä helmikuuta, ajattelin nyt 100 päivän kunniaksi laittaa tänne maaliskuun to do -listan, jota täytyisi kahlata seuraavan kuun aikana läpi.

Helmikuun to do -listalla olivatkin seuraavat asiat tehtävänä:
Hääpuvun ja sulhasen puvun metsästys
Pöytäkartan suunnittelun aloitus
Avioliiton esteiden tutkinta
Siviilivihkimisajan varaus maistraatista

Kuten huomaatte, olen saanut lähestulkoon kaiken tehtyä helmikuun to do -listaltamme, jippii! Sulhasen puvusta en olekaan vielä ehtinyt kertomaan, mutta kerron siitäkin teille pian♥

Maaliskuun to do -lista onkin seuraavanlainen:

Pöytäkartan suunnittelu
En ole edelleenkään saanut tätä aikaiseksi. Olemme pyytäneet vieraitamme ilmoittautumaan viimeistään 31. maaliskuuta mennessä, joten periaatteessa tämän kanssa ei ole mikään älytön kiire! Mitä nopeammin saamme luonnoksen tehtyä, sen helpompaa on tehdä lopullinen pöytäkartta, kun tiedämme lopullisen vierasmäärämme.

DIY koristeet
Minulla on pari DIY projektia meneillään, joita pääsen toivottavasti maaliskuun aikana tekemään enemmänkin. Paljastan sen verran, että osa projekteista sisältävät silkkikukkia! Toivon projektien onnistuvan, jotta pääsen jakamaan niitä myös tänne blogin puolelle ♥

Printtituotteiden suunnittelun aloitusta
Häihimme on tulossa muutamia printtituotteita kuten menu, tervetuloa -juliste ja vieraskirja ”ohjeistus”. Nämä täytyisi suunnitella ja painattaa.

Hääpuvun ja sulhasen puvun asusteiden valinta
Tähän kuuluu kengät molempien osalta, sekä lisäksi korut ja laukku itselleni. Kerkkokin varmasti jotain asusteita haluaa, joten niitäkin täytyisi varmaan jo alkaa miettimään.

Kaasojen ja bestmanien asusteet
Olemme luvanneet Kerkon bestmaneille asusteet häihin ja tähän meillä onkin ihan super hyvä idea jo olemassa! Kaasoilleni mietin myös jonkunnäköisiä asusteita, mutta en ole vielä keksinyt mitä. Ideoita otetaan siis vastaan!

Tällainen lista siis tällä kertaa. Toki näiden listojen lisäksi teen jatkuvasti kaikkea pientä häihimme liittyvää, mutta jokaisesta pienestä asiasta en ole tänne blogin puolelle kirjoittanutkaan, vaan olen asiasta saattanut kertoa blogini Instagramin tarinoiden puolella. Otathan siis blogini Instagramin seurantaan ♥

Mitä teidän maaliskuun to do -listalle kuuluu?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Niinattaren VIP avajaisilta
x Avioliiton esteiden tutkinta
x Mitä hääbloggaaminen on tuonut minulle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s