Niinattaren VIP avajaisilta

Viime viikon torstaina järjestettiin upean Niinattaren VIP avaijaisilta liikkeen muutettua uuteen osoitteeseen. Pääsimme Häät-median Sari Yli-Isomäen mukana Häät -blogiyhteisön Elisan (Bridelisa -blogi) ja Jasmiinan (Häähumussa -blogi) kanssa ihanaan avajaisiltaan mukaan.

Heti ovesta tultua meidät otti vastaan upea Niina Kuhta, joka oli upeassa tummanpunaisessa iltapuvussa. Saimme heti kuplivat käteen ja meitä lähti ihana Catharina kierrättämään liikkeessä. Osa teistä ehkä jo muistaakin – Catharina oli omassa sovituksessani mukana.

Liikkeeseen on mahdollisuus varata joko tunnin sovitusaika, jolloin sovitustilassa on kaksi sovituskoppia vierekkäin tai yksityisempi maksullinen Lounge, jolloin pääset nauttimaan omasta sovitusajastasi rauhassa puolentoista tunnin ajan.

Tunnin sovitusajassa voit makutuomareita ottaa yhdestä kahteen, kun taas maksulliseen Loungeen, voit ottaa makutuomareita mukaan yhdestä neljään. Loungessa on lisäksi tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Oli ihanaa, että kummankin sovitustilan sisustukseen oli selvästi panostettu, joka ainakin itselleni toi heti luksus-fiiliksen sovitukseeni.

Kierrättämisen jälkeen Niinalta piti kauniin puheen ja nostimme uudelle upealle liikkeelle maljan. Tästä meidät ohjattiin hakemaan kakkua. Kakun oli tehnyt The Art of Cakes, jonka maistelutilaisuudessa mekin olemme Kerkon kanssa olleet. Kakku ei taaskaan jättänyt kylmäksi, vaan se oli paitsi upea ulkoisesti, myös ihan älyttömän hyvää!

Kakun jälkeen meitä tuli ilahduttamaan upea yllätysesiintyjä Diandra, joka lauloi meille akustisella kitaralla säestettynä ihania rakkausaiheisia biisejä. Diandra on aina ollut sellainen laulaja, jota olen ihaillen kuunnellut, joten tämä oli ihana yllätys!

En voi muuta kuin suositella Niinatarta hääpuvun etsijöille! Toki, olen asiassa hieman puolueellinen, sillä löysin oman pukuni kyseisestä liikkeestä muutama viikko sitten ensimmäisellä sovituskerralla. Mutta ehkä tämä puhuu puolestaan 😉

♥ Sarah

Luethan myös:
x Avioliiton esteiden tutkinta
x Mitä hääbloggaaminen on tuonut minulle?
x Made in Haven -häätapahtuma


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s