Siviilivihkimisajan varaus ja avioliiton esteiden tutkinnan vireille laitto

Eilinen oli hyvin jännittävä päivä, sillä eilen varasimme vihdoin maistraatista siviilivihkimisajan ja laitoimme avioliiton esteiden tutkinnan vireille.

Ajatuksenamme oli alun perin varata vihkiaika Helsingin maistraatista, mutta iltapäivän fiksut ajat olivat heti aamusta jo menneet, joten päädyimme varaamaan ajan Espoon maistraatista. Vihkiajan varaus oli mielestäni tehty todella helpoksi, eikä tässä tarvinnut jännittää saako juuri sen ajan kuin on toivonut niin kuin oli kirkon varauksissa.

Vaikka virallinen vihkipäivämme on päivää aikaisemmin, kuin kirkon siunaustilaisuutemme ja hääjuhlamme päätimme, että tulemme juhlimaan aina hääjuhlapäiväämme. Ajattelimme pitkään, että siviilivihkiaikamme on vain muodollisuus, mutta eilen aikaa varatessamme huomasimme, kuinka molempia alkoi jännittämään häät ihan eri tavalla kuin aikaisemmin.

On jännittävää ajatella, että tasan neljän kuukauden päästä olen jo rouva ja kävelen alttarille avioliiton siunaamiseen. Myös avioliiton esteiden tutkinta oli siitä jännittävä, että lomakkeelle täytyi laittaa se uusi tuleva yhteinen sukunimi!

Vaikka tämä kaikki jännittääkin nyt kovasti, tuntuu ihanalta, että hääpäivämme lähestyy. Olen jo puolitoista vuotta suunnitellut häitämme ja on ihanaa, kun jäljellä on enää ne pienet yksityiskohdat näille seuraaville kuukausille. Ja niitä yksityiskohtaihan riittää!

Elämme siis ihanan jännittäviä aikoja ♥
Täällä vaaleanpunaisessa hattara-rakkauskuplassa on vain niin ihana olla juuri nyt ♥

Joko te olette päässeet laittamaan avioliiton esteiden tutkinnan vireille?

♥ Sarah

Luethan myös:
x 5 vinkkiä hääpuvun sovitukseen
x Ensimmäinen (ja viimeinen) häämekkosovitukseni
x Helmikuun To Do -lista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s