Tampereen Häämessut ja Häät-blogiyhteisön ensimmäinen tapaaminen

Yhteistyössä Häät.fi ja Tampereen Häämessut

Tänä viikonloppuna häähumu on saanut jatkoa Tampereen Häämessuilla, jotka järjestettiin tänä vuonna jo 25. kerran, kuitenkin ensimmäistä kertaa Tampereen TähtiAreenalla

Olin ajatellut osallistuvani messuille lauantaina, sillä minua kiinnosti kovasti nähdä paitsi messuilla vihittävän niin sanotun Tähtiparin, myös heille hääjuhlasomistuksen tehneen Meventin somistuksen livenä. Oli ihanaa nähdä meidän hääsuunnittelijan työnjälkeä ja esittelen tätä erillisessä postauksessa vielä. Sen voin paljastaa, että oli  i h a n a n  näköistä ja parin teema oli tuotu ihanasti esille!

Sain alkuviikosta Häät-medialta sähköpostia, jossa minua pyydettiin mukaan heidän uuteen Häät-blogiyhteisöön ja sitä kautta myöskin osallistumista Tampereen Häämessuille tämän blogiyhteisön ensimmäiseen hääblogimiittiin. Kerron tästä yhteisöstä lisää erikseen, mutta kuten arvata saattaa innostuin asiasta sen verran, että ehdottomasti menin mukaan niin uuteen blogiyhteisöön kuin Tampereen Häämessuille ensimmäiseen hääblogimiittiin.

Hääbloggaajien ohjelma alkoikin jo perjantaina, kun pääsimme syömään ja tutustumaan Ravintola Poroon. Meille oltiin tilattu etukäteen menu, joka osoittautui ihanaksi kokonaisuudeksi. Alkuruokana oli kermainen metsäsienikeitto, pääruokana poronkäristystä ja perunamuusia ja jälkiruoaksi suklaa-mustikkakakkua.

Oli ihanaa tutustua Häät-blogiyhteisön bloggaajiin kasvotusten. Osa oli itselleni entuudestaan tuttuja, osa taas tuttuja blogien lukemisen kautta. Kaikki pääsi kertomaan itsestään ja häistään esittelykierroksen kautta, joka tällä porukalla kesti ihanasti koko ruokailun ajan. Siirryimme ruokailemasta häämessuille pikakierrokselle behind the scenes ja oli ihanaa nähdä miten messut rakentuvat!

Muut blogiyhteisössä saivatkin yhteistöiden kautta yöpyä Tampereen eri hotelleissa tutustuen näihin. Koska oma blogini tuli tähän yhteisöön mukaan vähän viime tippaan tähän ohjelmaan liittyen, me yövyimme Kerkon kanssa omakustanteisesti Tampereen Original Sokos Hotel Villassa. Hotelli oli kyllä kaikin puolin ihanan tunnelmallinen!

Meitä pyydettiin saapumaan messuille noin kello kymmenen aikoihin aamulla ja siirryimme lähes saman tien omaan varattuun neukkariin keskustelemaan lisää Häät-blogiyhteisöstä, sekä toiveista ja ajatuksista siihen liittyen. Meille tarjoiltiin todella maistuva lounas pitopalvelu Zipattan toimesta ja viiniesittelyäkin saimme Winebridgeltä, joka oli valinnut ruokiimme sopivat viinit meille etukäteen. 

Lounaan jälkeen lähdin kiertelemään messuja Kerkon kanssa. Pakko myöntää, että messukiertelyni oli hieman heikohkoa. Messut itsessään olivat ihanan tunnelmalliset ja näytteilleasettajia oli paljon Tampereen alueelta.

Zazabellan mekkoja

Tuntuu, että messupäivä meni omalta osaltani hujauksessa ohi ja moni asia jäi valitettavasti näkemättä.  Meillä ei oikein enää suuria tarpeita ole, joten nämä messut menivät lähinnä silmäillessä ja tunnelmoidessa. Jäin myös suustani kiinni siellä sun täällä, mikä tietenkin omalta osaltaan hidasti menoa jonkun verran, heh!

Olitko sinä messuilemassa? Mitä pidit uudistuneista Tampereen Häämessuista?

♥ Sarah

Hääblogimiitissä mukana olleet blogit:
Häähumussa
Bridelisa
Metallipäät Menee Naimisiin
It’s A Match
Epähäät
Jasmine Maria – The Wedding Blog
Syysmorsian 2019

Luethan myös:
x Siviilivihkimisajan varaus ja avioliiton esteiden tutkinnan vireille laitto
5 vinkkiä hääpuvun sovitukseen
Ensimmäinen (ja viimeinen) häämekkosovitukseni

2 vastausta artikkeliin “Tampereen Häämessut ja Häät-blogiyhteisön ensimmäinen tapaaminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s