5 vinkkiä hääpuvun sovitukseen

Stressasin itse yllättävän paljon hääpuvun sovitusta etukäteen ja mielessäni pyöri miljoona eri kysymystä sovitukseen liittyen. Eilen kerroinkin sovituksestani ja tietoisesti jätin vinkit omaan postaukseen sillä koin, että nämä olisi helpommin luettavissa omassa postauksessa.

Tässä siis omat TOP 5 vinkkiäni:

Varaa sovitusaika ajoissa
Suurin osa hääpukuliikkeistä palvelee asiakkaitaan vain ajanvarauksella ja vaikka liikkeeseen voisi mennä ilman ajanvarausta, suosittelen lämpimästi tekemään kuitenkin etukäteen varauksen. Näin saat myyjän 100% fokuksen sinun tärkeää päivääsi varten!

Laita mukavat alusvaatteet yllesi
Jos sinulla on jo tiedossa, mitkä alusvaatteet sinulla on hääpäivänäsi päälläsi laita ehdottomasti ne yllesi! Itse laitoin nuden väriset alusvaatteet ja otin mukaan normaalien rintaliivieni lisäksi myös niin sanotut kanafileet, eli stick-on liivit ilman olkaimia sekä seläntakaista nauhaa. Tätä suosittelen ehdottomasti kaikille ja käytinkin näitä liivejä koko sovitukseni ajan! Näin voit vapaasti kokeilla myös selästä avoimempia mekkoja ilman, että rintaliivit painavat tai näkyvät selästä ikävästi.

Laita hiukset saman tyylisesti kuin haluaisit niiden olevan hääpäivänä
Itse tiesin jo, että hiukseni tulevat olemaan kiinni, joten laitoin hiukseni suhteellisen matalalle nutturalle. Näin sain kuvan siitä, miltä mekot näyttävät päälläni hiukset kiinni. Mikäli ajatuksenasi on pitää hiuksiasi osittain tai kokonaan auki, pidä niitä myös sovituksessa niin. Näin hahmotat kokonaisuuden paremmin!

Voit saapua sovitukseen meikillä
Itse pohdin pitkään, voiko sovitukseen mennä meikattuna vai ei, sillä en halunnut vahingossakaan pilata mekkoja meikkivoiteellani. Rakastan meikkaamista yli kaiken ja tulen varmasti olemaan meikattuna myös häihin. Meikattuna häämekkokin tuntui itsestäni paljon juhlallisemmalta, mutta nämäkin ovat varmasti makuasioita. Jos kuitenkin pohdit asiaa, niin ehdottomasti voit meikata!

Ole avoin ja nauti sovituksestasi
Usein morsiamet ovat ehkä jo etukäteen päättäneet, millaista tyyliä hakee hääpuvultaan. Tämä on toki hieno asia, mutta muista olla avoin myös myyjän vinkeille. Annoin itse aika vapaat kädet myyjälle ja kerroin jokaisesta mekosta juuri ne asiat jotka erityisesti miellytti, mutta myös ne asiat mitkä eivät olleet niinkään omaan makuuni. Näillä tiedoilla myyjä osasi etsiä juuri itselleni sen oikean puvun, vaikken itse tiennyt mitä halusin. Muista myös nauttia sovituksestasi: kysy kysymyksiä ja jos jännittää, kerro se – yleensä ääneen sanominen helpottaa jännitystä!

Toivon, että näistä vinkeistä on sinulle hyötyä sovitukseesi ja nautit oman hääpukusi etsinnästä täysin rinnoin ♥

♥ Sarah

Luethan myös:
x Ensimmäinen (ja viimeinen) häämekkosovitukseni
x Helmikuun To Do -lista
x Juhlatilat, joihin saa viedä omat tarjoilut Helsingissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s