Ensimmäinen (ja viimeinen) häämekkosovitukseni

Eilen sain vihdoin pyllyni liikkeelle ja menin ensimmäiseen häämekkosovitukseeni Niinattareen, joka sijaitsee Helsingin keskustassa uusissa tiloissa Runeberginkadulla. Viikonlopun aikana en juurikaan ajatellut koko asiaa, mutta maanantain aamupäivä meni jännitellessä.

Mietin kovasti miten minut otetaan liikkeessä vastaan, sillä hääpäivämme on jo neljän kuukauden päästä. Yksi iso jännityksen aihe oli se, että minua alettaisiin syyllistämään siitä, että olen niin myöhään liikkeellä asian suhteen. Toinen ja ehkä suurempi jännitykseni aihe oli se, että löytyykö minulle mekkoa josta oikeasti pidän ja johon kroppani sopii.

Heti liikkeeseen saavuttuani minua tervehti Niina itse ja meidän myyjämme Catharina. Olin varannut meille uuden yksityisen Loungen, johon kuului pientä purtavaa ja juotavaa. Tarvittaessa sovitukseen olisi mahtunut suurempikin määrä ihmisiä, mutta halusin että hääpukusovitukset ovat ainoastaan minun ja äitini välisiä hetkiä.

Alkuun täytin omat tietoni lomakkeelle ja meidän maksimibudjetin. Sen jälkeen myyjämme kyseli myös millaista pukua olin ajatellut. Ummikkona en osannut vastata, sillä ensinäkin en tiennyt ollenkaan millainen puku minulle sopisi ja toisekseen halusin olla avoin kaikelle, mitä eteeni tuotiin. Puoletoista tunnin aikana sovitin todella paljon eri tyylisiä ja erilaisella materiaalilla olevia pukuja. Yhtäkkiä minulle tulikin vahvempia mielipiteitä ja aloinkin osaamaan kertoa myyjällemme mistä puvuissa en pitänyt ja mistä taas erityisesti pidin.

Minuun iski jossakin vaiheessa epätoivo, että en taida löytää oikeaa mallia itselleni ja kysyinkin myyjältä onko usein niin, ettei morsian löydä edes mallia itselleen ja että sitä The tunnetta ei tule. Heti tämän kysymyksen jälkeen sovitin mekon, joka vei sydämeni täysin. Yhtäkkiä löysinkin mekkoni, joka kolahti syvälle. Se oli kaikkea sitä, mitä saatoin toivoa, vaikken tiennyt mitä oikein toivoinkaan.

Tässä häämekossa tunsin oloni upeaksi, herkäksi ja seksikkääksi morsiameksi. Kaikki ne kohdat omasta kropastani, joista olen vuosia ollut lihomiseni johdosta epävarma olivatkin tipotiessään, sillä tämä häämekko toi parhaat puoleni esiin juuri oikealla tavalla. Huntu kruunasi kokonaisuuden ja kun sain vielä kukkakimpun käteeni hahmottamaan kokonaisuuden vielä paremmin, jouduin pidättelemään kyyneleitä.

Katsoin heti äitiäni, sillä halusin häneltä ehdottomasti hyväksynnän mekolle kun hän sen minulle kustansi. Äitini hämmentyi kovasti, sillä olimme vain menneet katsomaan mekkoja, emme vielä ostamaan. Hän kysyikin heti, voisinko kuitenkin sovitella vielä jotain muuta samantyylistä tai sellaista, joissa olisi samanlaisia elementtejä kuin tässä mekossa, jotta varmistuisin siitä, että tämä on se mekko jonka halusin.

Kokeilin vielä toista mekkoa, joka ei vain kolahtanut enää ja sujautin vielä toiseen kertaan mekkoa, joka vei sydämeni täysin. Pääsin sanomaan mekolle tahdon ja sain heti mukaani suoraan rekistä olevan upean ja oman häämekkoni!

Tuntuu käsittämättömältä, että löysin mekkoni ensimmäisellä sovituskerrallani. Minun tekisi niiiiin mieli kertoa mekosta tarkemmin, mutta tämä on sellainen asia jonka joudun pitämään salaisuutena häihimme saakka. Ainakin yritän, sillä olen todella huono pitämään salaisuuksia!

Suosittelen ehdottomasti Niinatarta, josta sain erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Minulle ja sekoiluilleni annettiin riittävästi tilaa, eikä minun tarvinnut tuntea mistään huonoa oloa. Ei ole tätä liikettä turhaan palkittu Vuoden morsiuspalvelu 2018 -palkinnolla ♥

Joko sinä olet käynyt pukusi ostamassa?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Helmikuun To Do -lista
x Juhlatilat, joihin saa viedä omat tarjoilut Helsingissä
x Tampereen häämessujen messutärpit ja lippuarvonta!

4 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen (ja viimeinen) häämekkosovitukseni

  1. Onnittelut! Tätä oli ihana lukea. ❤ Rakastan hääpukuja ja minusta on aina tosi mielenkiintoista lukea, miten ihmiset ovat löytäneet omansa. Jännittävää aikanaan nähdä, millainen mekko vei sydämesi.

    Tykkää

    1. Kiitos ihana Krista ❤ Jännitin kyllä asiaa ihan turhaan! Onneksi sinun valinnan pääsee jo kohta näkemäänkin 😉 ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s