Helmikuun To Do -lista

Tuntuu, että kuukaudet vilisevät tällä hetkellä ohi, enkä ole kovin paljoa konkreettista tehtyä Tammikuun To Do -listaltani. Yksi tärkeimpiä asioita, oli lähettää vieraille kutsut ja sen saimme onnistuneesti tehtyä! Kutsuja olenkin täällä blogissa esitellyt ja olen saanut niistä hurjasti ihanaa palautetta – kiitos!

Osa tammikuun to do -asioista on automaattisesti siirtynyt helmikuulle ja joitain uusiakin asioita on tullut to do-listalle. Tuleekohan tässä kiire?

Tärkeimmät helmikuun to do:t ovatkin:

Hääpuvun ja sulhasen pukujen metsästys
Olemme saaneet tätä asiaa edistettyä sen verran, ettei Kerkko olekaan ihan varma millaisen puvun haluaa ja olen itselleni varannut ensimmäisen sovitusajan ensi viikon maanantaille hääpuvun metsästystä varten. Jännittävää!

Pöytäkartan suunnittelun aloitus
Tämä jäi kokonaan tammikuulta tekemättä, joten nyt täytyisi alkaa asiaa miettimään toden teolla. Excelissä on mielestäni vaikea hahmottaa kenet istuttaa mihinkin, joten joudumme miettimään miten saisimme tätä asiaa hahmotettua eri tavalla.

Avioliiton esteiden tutkinta
Koska häihimme on hieman yli neljä kuukautta aikaa, voimme laittaa tämän asian helmikuussa liikkeelle!

Siviilivihkimisajan varaus maistraatista
Meidät vihitään todennäköisesti hääjuhliamme edeltävänä päivänä maistraatissa, sillä en itse kuulu kirkkoon. Kirkossa meillä kuitenkin on avioliiton siunaustilaisuus. Siviilivihkimisajan voi varata neljä kuukautta ennen haluttua päivää, joten olen heti ensi viikolla kärppänä varaamassa kyseistä aikaa meille.

Helmikuussa tapahtuu siis häidemme kannalta kaikkea todella jännittävää!

Miltä teidän helmikuun to do -listaus näyttää? Piteneekö teidänkin lista mitä lähemmäs häitä edetään?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Juhlatilat, joihin saa viedä omat tarjoilut Helsingissä
x Tampereen häämessujen messutärpit ja lippuarvonta!
x Ensimmäinen hääpukusovitus buukattu!

4 vastausta artikkeliin “Helmikuun To Do -lista

 1. Miten olet näin ”myöhään” mekko asiaa hoitamassa? Kaikki aina joka hääryhmäs sanoo, että pitäs ainaki puolvuotta ellei yli olla aikaa, tilaukset muokkaus ym.

  Itellä vasta edessä tämä ja tarkoitus laihtua ennen häitä, niin mietin et kuinka viimetippaan uskaltaa jättää.

  Tykkää

  1. Moikka Ronja! Pakko myöntää, että jätin osittain tahallisesti tämän asian näin myöhäiseksi ja osittain vähän vahingossakin. Jos ostat puvun uutena ja se täytyy sinulle tilata, tulee ehdottomasti puvun metsästys ja hankinta aloittaa ajoissa, jotta se ehtii varmasti sinulle ennen häitä. Itse päätin jo heti alusta, että katson ensisijaisesti käytettyjä mekkoja, joten samaa tilausaikaa ei näissä luonnollisesti ole 🙂 Tsemppiä kovasti etsintään ja laihtumisurakkaan ❤

   Tykkää

 2. Ootko kokeillu tahtoo.fissä tehä pöytäkarttaa? Mua auttoi hahmottamaan paremmin vierasmäärän ku eri kaveripiirit ja sukulaiset istuu pöydissä. Juhlatilan löydyttyä on helpompi suunnitella kuinka monta pöytää ja miten ne asemoi tilaan. Kuitenkin kuvana hahmotan paremmin kuin vain pitkänä nimilistana.

  Tykkää

  1. Moikka Satu! Olen kokeillut, enkä itse tykännyt siitä. Ajattelin mennä vanhalla leikkaa-liimaa tyylillä, jolla hahmotan itse tämän varmasti parhaiten 🙂 Hyvä kuitenkin, että sinulla toimii tämä! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s