Juhlatilat, joihin saa viedä omat tarjoilut Helsingissä

Kaupallinen yhteistyö Venuu.fi

Kun aloimme suunnittelemaan häitämme, meille oli selkeää heti alusta, että haluaisimme tilan jonne voi tuoda tarjoilut juuri sieltä mistä itse halusimme ne tilata. Lisäksi meille oli tärkeää, että voimme tuoda niin alkoholillisia kuin alkoholittomia juomia vieraillemme ilman, että vieraamme joutuisivat maksamaan juomisestaan häissämme.

Koska en aikaisemmin ole joutunut tilanteeseen, jossa järjestäisin yli sadalle henkilölle juhlia oli Googlen ensimmäinen hakuni kutakuinkin ”juhlatilat pääkaupunkiseudulla”, joilla bongasin heti Venuu.fi -sivuston. Rakastuin tähän sivustoon heti, sillä se on ensinäkin kasannut yli 2900 kokous-, tapahtuma- ja juhlatilaa yhteen sivustoon ja toisekseen, sieltä pystyi haun yhteydessä rajaamaan esimerkiksi sen, että omat juomat ja ruoat ovat sallittuja! Tästä inspiroituneena halusin listata minun mielestäni Helsingin TOP 5 juhlatilaa, joihin saa viedä omat tarjottavat!

Tenalji von Fersén, Suomenlinna

Tuleekohan tämä kenellekään yllätyksenä? Meidän juhlatila on ehdottomasti oma lempparini, joka huokuu mielestäni romantiikkaa ja tietynlaista herkkyyttä. Ihanat tiiliseinät ja holvikaaret, sekä upea vaalea lankkulattia yhdistyvät upeaksi kokonaisuudeksi. Suositut kesäviikonloput (pe-la) kustantavat 2100 euroa per päivä ja nämä ovatkin helposti täyteen buukattuja todella nopeasti. Tilaan mahtuu 200 henkilöä istuvaan illalliseen, joten isompiakin juhlia voi tarvittaessa järjestää.

Ainoa miinus, minkä olen itse huomannut tämän tilan kohdalla on se, että lähestulkoon kaikkeen tulee ns. ”Suomenlinna-lisä”. Lauttapaikat täytyy palveluntarjoajille maksaa ja toki myös saaren mukulakivet tuovat oman haasteensa. Silti koen, että tämän parempaa juhlapaikkaa emme olisi voineet itsellemme toivoa.

Lisäksi myös Suomenlinnan muut tilat Ruutikellari, Myllysali ja Pirunkirkko ovat mielestäni ehdottomasti tutustumisen arvoiset.

Agroksenmäen holvikellari

Tätä tilaa mietimme vaihtoehtona myöskin, sillä tila on mielestäni yksinkertaisesti vain upea!

Tännekin mahtuu 200 henkilöä ja tilavuokra vaihtelee viikonpäivän mukaan. Iso plussa on ehdottomasti Kaluste- ja somistevuokraamo, joka tilalla on ja jonka kautta saa vuokrattua niin kalusteita kuin somisteitakin!

G18 juhlasali

Rakastuin häätiloja etsiessäni tähän tilaan. Tilassa on kahdeksan metriset upeat pylväät ja tila huokuu ylellisyyttä! Tähän tilaan mahtuu 150 henkilöä ja tähän kuuluu upean juhlatilan lisäksi myös avara aulatila, jossa voi järjestää esimerkiksi erillisen cocktail-tilaisuuden ennen illallista. Upea tila Helsingin keskustassa tuo toki oman hintansa, sillä lauantain vuokrahinta on 3300 euroa.

Il Canto sali

Tähän saliin mahtuu maksimissaan 65 henkilöä ruokailemaan ja sijaitsee Kulosaaressa. Salissa on vuokra-ajan käytössä flyygeli tai piano, ja salin peilit ja upea tiiliseinä tuovat saliin omaa charmia. Salin yhteydessä on käytössä kotikeittiö ja käytössä on mm. 50 hengen kahviastiasto. Päivävuokra tälle salille on alkaen 470 euroa, joten tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen juhlasali, mikäli aikeissa on järjestää alle 70 henkilön häät!

HSS Länsivaja / Juhla- ja tapahtumatila

Tämä oli meillä yksi vaihtoehto, kun päälle vuosi sitten aloimme tiloja etsimään. Tilasta avautuu upea merimaisema ja tilan saa laitettua upeaksi pienellä vaivalla. Tämä tila sopii 80 henkilön häihin mainiosti ja vuokrahinta on alkaen 1500 euroa päivältä. Säiden salliessa myös terassi on vuokraajalla käytössään, jolloin juhlaväki saa mukavasti lisätilaa ihanassa maisemassa!

Tässä oli omat TOP 5 lempi juhlasaliani (ja muutama ylimääräinen) Helsingissä, joihin saa viedä omat tarjottavat.

Minkälaisilla kriteereillä sinä etsit juhlatilaa? Oletko käyttänyt Venuu.fi -sivustoa apunasi suunnitellessasi juhlia?

♥ Sarah

Kaikki tämän postauksen kuvat: Venuu.fi

Luethan myös:
x Tampereen häämessujen messutärpit ja lippuarvonta!
x Ensimmäinen hääpukusovitus buukattu!
x Love me do -häämessut

2 vastausta artikkeliin “Juhlatilat, joihin saa viedä omat tarjoilut Helsingissä

  1. Kokeilin venuu.fi, mutta Ikaalisten läheltä löytyi vain pari paikkaa ja enemmän sitten Tampereelta, joka onkin huomattavasti isompi kaupunki. Eli itse suosittelen sivustoa hääpareille, joiden häät ovat isommassa kaupungissa. Itse jatkan googlettelua 😆

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s