Tampereen häämessujen messutärpit ja lippuarvonta!

Kevät on häämessujen aikaa ja Tampereen häämessut järjestetään Tähtiareenalla 9.-10. helmikuuta 2019 klo 10-17. Messut järjestetään tänä vuonna 25. kertaa, joten tänä vuonna on oikein juhlavuosi!

Olen itse miettinyt osallistuvani messuille lauantaina, mikäli aikataulut kyseiselle viikonlopulle antavat periksi, sillä messuilla on mielestäni muutamakin mielenkiintoinen asia tapahtumassa!

Alla siis omat messutärppini:

Lauantaina 9.2. osastolla E1300, Tredun kondiittoriopiskelijat järjestävät hääkakun koristelunäytöksen klo 12 eteenpäin, jonka jälkeen 300 ensimmäistä saavat kakkumaistiaiset!

Messuilla vihitään lauantaina ohjelmalavalla ns. Tähtipari klo 15-15:45! Tämä on mielestäni niin mielenkiintoinen ja ei niin perinteinen tapa mennä naimisiin, joten tämän haluaisin ehdottomasti nähdä.

Lisäksi messuilla on paljon erilaisia näytöksiä, ja itseäni kiinnostaisi mm. käytettyjen hääpukujen näytös.

Messuilla on myös mielenkiintoisia näytteilleasettajia, joista itseäni kiinnostaisi eniten hääpukuliikkeet. Meidän hääsuunnittelija Mevent näyttäisi myös olevan messuilla mukana, joten heitäkin täytyisi ehdottomasti käydä moikkaamassa.

Koko ohjelman näet täältä ja näytteilleasettajat täältä.

Mitä sinä odotat näiltä messuilta eniten?

♥ Sarah

VOITA KAHDEN HENGEN LIPPUPAKETTI TAMPEREEN HÄÄMESSUILLE
Minulla on ilo laittaa arvontaan kahden hengen lippupaketti Tampereen häämessuille! Lippupaketti oikeuttaa kahden hengen sisäänpääsyn messuille jompana kumpana messupäivänä.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän blogipostauksen kommenttikenttään olevasi arvonnassa mukana sunnuntaihin 3. helmikuuta mennessä! Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti, joten muistathan ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi osallistuessasi arvontaan.

Voit tuplata voittomahdollisuutesi ja osallistua arvontaan myös blogini Instagramissa, jossa arvotaan toinen samanmoinen lippupaketti ♥

♥ Onnea arvontaan ♥


25 vastausta artikkeliin “Tampereen häämessujen messutärpit ja lippuarvonta!

 1. Aattelin ajella Tampereen messuile lauantaina. Kivaa jos nähdäänkin siellä 😍 Mukana arvonnassa, kun vielä en ole lippua ostanut.

  Tykkää

 2. Lippujen voittaminen ois loistava tapa saada tuleva puoliso mukaan messuille, eli ilmoitan meidät mukaan lippujen arvontaan! 😍
  Häät tulevana pääsiäisenä, eli aika pian!💍

  Tykkää

 3. Tämä palkinto olisi mahtava! Hääsuunnittelut on meillä juuri alkanut niin messuilta saisi mukavasti inspiraatiota ja tietoa 🙂

  Tykkää

  1. Paljon Onnea Iida! Olet voittanut tämän arvonnan, eli kahden hengen lippupaketin tulevan viikonlopun Tampereen häämessuille ❤ Laitan sinulle hetken päästä sähköpostia! 🙂

   Tykkää

 4. Mukana arvonnassa! Kaasojen kanssa menossa lauantaina, mutta vielä ei olla lippuja ostettu 🙂

  Tykkää

 5. Hääsuunnittelut itselläkin käynnissä. Olisi hienoa päästä kyseisille messuille löytämään vinkkejä, jotka auttaisivat valmistautumaan. Toivottavasti kaikkea ihanaa nähtävää riittää ja osallistujat saisivat viettää ihanan päivän.

  Tykkää

 6. Harvemmin tulee Tampereella käytyä ja häämessut kiinnostaa todella paljon 😍 eli ollaan mukana arvonnassa!

  Tykkää

 7. Mahtavaa olis voittaa liput, messuilla on varmasti paljon annettavaa. Mukana arvonnassa siis!🤩

  Tykkää

 8. En oo ennen käynyt häämessuilla, mutta nyt olisi ajankohtaista päästä hakemaan inspiraatiota ystäväni Jennan kanssa ❤ Joten mukana arvonnassa! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s