Ensimmäinen hääpukusovitus buukattu!

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi aktivoitua hääpukusovitusten suhteen. Kyllä, luit oikein – minulla on tulossa ensimmäinen (kunnollinen) hääpukusovitus vasta nyt, vähän yli neljä kuukautta ennen häitä!

Jotkut ajattelevat ja ovat sanoneetkin minulle suoraan, että olen jättänyt asian aika viime tippaan. Ja niin olenkin! Häädieetti ei ole sujunut ihan niinkuin ajattelin, ja vaikka viime vuonna sain karistettua vajaat kymmenen kiloa pois, en siltikään ole niissä mitoissa missä olin toivonut olevani tähän mennessä.

Sain viikonloppuna pienen paniikki-ahdistuskohtauksen häämekosta ja siitä, tulenko löytämään itselleni enää mekkoa käytettynä ja mitä ihmettä teen, mikäli en löydä! Jaoin ahdistusvideon blogini Instagramiin ja sain maailman ihanimpia tsemppiviestejä – kiitos niistä jokaiselle!

Eilen kohtasin ”pelkoni” ja varasin ensimmäisen sovitusaikani Helsingissä sijaitsevaan Niinattareen, joka on palkittu Vuoden 2019 Morsiuspalveluksi! Olen kuullut liikkeestä pelkkää hyvää ja silti jännitän asiaa kovasti. Lähinnä jännitän sen vuoksi, että tiedostan olevani hääpukutilauksen kanssa erittäin myöhässä. Nauretaankohan minut pihalle sieltä? Noh, ehkä ei kuitenkaan, mutta silti jännittää! Sovitukseen menen äitini kanssa, jolta saan varmasti tukea pikkuruiseen ahdistukseeni ♥ Lisäksi yritämme käydä myös Lovebirds -liikkeessä, jossa myydään käytettyjä pukuja.

Kun ei ole täysin tyytyväinen omaan ulkoiseen itseensä, on vaikeaa lähteä mekkosovituksiin. Vielä hankalammaksi tekee sen, kun tiedostaa, että jäljellä olevalla ajalla tuskin löytää juuri sitä mitä ehkä haluaisi (vaikkei täysin tiedäkään mikä se on) ja se alkaa ahdistamaan. Ehkä olisikin pitänyt ostaa se mekko viime vuonna, äh! Se nyt on kuitenkin tässä kohtaa myöhäistä, joten täytyy katsoa vain eteenpäin!

Joka kerta kun ahdistaa, mietin Jyväskylässä sijaitsevaa Wedding Garage -liikettä joilla on maailman ihanin motto: ”Morsian on aina oikean kokoinen”. Myös Häät.fi Instagramissa on ollut ihana IG-story, joka kiinnitti huomioni. Siellä oli teksti ”Puku on väärää kokoa, ei morsian”. Nämä on niin totta ja jokaisen täytyy nämä asiat pitää mielessä!

Onko muita mattimyöhäsiä häämekkojen sovittajia? Mitä hääpukuliikettä suosittelisit?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Love me do -häämessut
x Mon Rêve d’Amour on Vuoden hääblogi© 2019!
x Esittelyssä hääkutsumme

Follow my blog with Bloglovin

Artikkelikuva: Pixabay

2 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen hääpukusovitus buukattu!

  1. Mä kävin tammikuussa ekalla sovituksella Niinattaressa ja oli kyllä tosi hyvä palvelu (ihan eri tason kuin muissa missä kävin sen jälkeen) ja tosi mukava myyjä. Enkä ollut myöhässä. Auttoi hahmottamaan paljon puvun suhteen vaikka päädyinkin lopulta Lovebirdsin käytettyyn pukuun. Sielläkin suosittelen käyntiä siis 😊 👌

    Tykkää

    1. Ihana kuulla Elisa, että sieltä tosiaan saa hyvää palvelua! Ja kiva kuulla, että myös Lovebirdsiäkin suosittelet 🙂 Jännittävää nähdä, mitä ensi maanantaista tulee ja löydänkö itsekin oman pukuni ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s