Blogini on nyt uudella sivulla!

Olen pitkään miettinyt blogini siirtämistä omalle nettisivulle, sillä haluan jatkaa bloggaamista myös häidemme jälkeen elämän iloista ja suruista. Blogini nimi Mon Rêve d’Amour (vapaa käännös: Rakkaus unelmani) on alusta saakka valittu sillä ajatuksella, että se sopisi blogini nimeksi myös häiden jälkeen mikäli bloggaamisesta innostun. Ja ainakin toistaiseksi olen super innostunut edelleenkin!

Koska blogini on minulle eräänlainen päiväkirja, halusin siirtää kaikki tekstini yhdelle alustalle, joista tekstini eivät katoa vaan voin aina palata häidemme suunnittelun tunnelmiin. Kaikki tekstini löytyvät siis tältä yhdeltä ja samalta sivustolta!

Toivottavasti viihdyt uudella sivustollani ♥ Otan kuitenkin mielelläni vastaan parannusehdotuksia ja palautetta blogini ilmeestä!

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s