Love me do -häämessut

Viime viikonlopun vietin Helsingin Kaapelitehtaalla ihanilla Love me do -häämessuilla. Lauantaina vietin päivääni messuilla Kerkon kanssa ja sunnuntaina hääblogimiitissä muiden ihanien hääbloggaajien kanssa.

Koska isoimmat linjat häitämme varten ovat päätettynä, näillä messuilla haimme ensisijaisesti inspiraatiota Kerkon ja bestmanien pukeutumiseen ja asusteisiin. Vaikka alkuun Kerkolla oli lähes tulkoon päätettynä, että haluaa mittatilauspuvun itsellensä, muuttui tämä ajatus ja nyt hän pohtii eri vaihtoehtoja. Ihastuimme myös erilaisiin rusetteihin, joita oli messuilla useammallakin yrityksellä esillä. Jäimme siis vielä pohtimaan, mihin suuntaan Kerkko haluaa tämän asian kanssa edetä.

Puku: Manschett
Rusetit: Naskali Leather
Rusetit: Bewooden

Näillä messuilla kukat olivat mielestäni erityisesti esillä. Oli ihanaa huomata, että myös silkkikukkia on alettu tuomaan enemmän markkinoille myös Suomessa loistavana vaihtoehtona häihin. Mekin käytämme silkkikukkia häissämme, joten oli kiva päästä hypistelemään ja fiilistelemään silkkikukka-asetelmia. Lisäksi sain paljon inspiraatiota myös meidän oikeisiin kukkiin, joita tulemme käyttämään oman kimppuni lisäksi myös vieheisiin ja kaasojen kukkiin.

Sunnuntaina pääsinkin osallistumaan hääbloggaajien päivään, joka alkoi meidän osalta All Walls Collectiven kuvausseinällä, johon pääsin itseasiassa tutustumaan jo lauantaina Kerkon kanssa. Tarkoitus oli saada kuvattavat henkilöt osaksi taideteosta, joka oli ihan hauska lisä. Vaikka itse olen umpirakastunut kukkaseiniin, on tämä mielestäni loistava vaihtoehto kuvausseinälle myös muihin juhliin!

Ihanan Rean kanssa (Rakkaudella, Rea -blogi
Kuva: All Walls Collective

Kuvausseinän jälkeen siirryimme bloggareiden loungeen, jossa pääsimme nauttimaan todella hyvästä KP Cateringin lounaasta. Ruoat olivat jälleen kerran todella hyviä, ja ehdottomasti tämän perusteella voisin suositella olemaan KP Cateringiin yhteydessä jos teillä on vielä pitopalvelu hakusessa.

Lounaan jälkeen meillä oli hetki aikaa kierrellä messuja, ja saimmekin mennä tutustumaan Ilona Luonkosin osastolla öljypuhdistuskakkuihin. Oli ihanaa kuulla, että kyseiset kakut tehdään käsin, ovat 100% vegaanille sopivat ja ne pakataan muovittomaan ja biohajoavaan kartonkiin! Lisäksi meille kerrottiin, että näiden pitäisi toimia myös waterproof-meikkeihin. Yllätykseksemme jokainen bloggaaja sai myös omaan ihoon sopivan öljynpuhdistuskakun itselleen! Minulle valittiin Rebirth-kakku, joka on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle. Odotan innolla tuotteen testausta!

Ilona Luonkosin öljypuhdistuskakut

Lisäksi pääsimme tutustumaan Miraquen magneettiripsiin workshopin muodossa, joissa meitä opetettiin asettamaan magneettiripset oikeaoppisesti. Ripset näyttivät todella hyviltä, ja mikäli jossakin kohtaa poistatan volyymiripseni, haluan ehdottomasti näitä testata. Olen käyttänyt useita liimattavia ripsiä ennen ripsienpidennyksiä ja minua on aina häirinnyt niissä se, kuinka raja omien ja liimattavien ripsien välillä näkyy niin selkeästi. Näissä ei ollut tätä ”ongelmaa” ja mitä muita bloggaajia kuuntelin, oli ilmeisesti näiden laitto paikalleen suhteellisen helppoa myös ensikertalaisena.

Saimme ihanat pussukat, joissa oli jokaiselle omat magneettiripset
Esittelyssä magneettiripsien asetus
Kuva: Karri Wihersaari

Kävimme katsomassa myös kaksi muotinäytöstä, jossa keskityin pukujen kuvaamiseen Instagram-storyyni, joten niistä ei ole tänne blogin puolelle kuvia. Pääset kuitenkin katsomaan videotallenteet blogini Instagramista. Kimalletta puvuissa piisasi ja oli ihanaa nähdä niin paljon erilaisia tyylejä. Itselläni kun ei vielä(kään) ole mekkoa, avasi muotinäytös taas silmiäni sille, että asialle täytyisikin tehdä jotakin.

Muotinäytöksen jälkeen palkittiinkin hääbloggaajia, joista Mon Rêve d’Amour blogini voitti Vuoden hääblogi 2019 tittelin. Edelleenkään en tätä pysty käsittämään! ♥ 

Kuva: Karri Wihersaari
Kuvassa vasemmalta oikealle: Elisa (Bridelisa -blogi), minä ja Krista (Kristallihäät -blogi
Kuva: Karri Wihersaari 

Olitko sinä messuilla? Haitko jotakin tiettyä messuilta ja löysitkö hakemaasi?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s