Mon Rêve d’Amour on Vuoden hääblogi© 2019!

En voi edelleenkään käsittää, että te, ihanat lukijani, olette äänestäneet blogini Vuoden hääblogi© 2019 äänestyksessä voittajaksi! Kiitollisuus on päällimäisin tunne, joten en voi muuta sanoa kuin kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! ♥ 

Minulta kysyttiin ennen kuin voittaja julkaistiin, että jännittääkö ja vastaukseni oli kaikille, että ei jännitä laisinkaan! En osannut jännittää, sillä minulla oli omat ajatukset voittajalle. Ennen nukkumaan menoa voiton ratkettua aloin kuitenkin yhtäkkiä jännittämään, enkä saanut heti unta. Heh!

Voittohan oli todella tiukka ”taistelu” oman blogini ja ihanan Rean Rakkaudella, Rea -blogin välillä. Voitto ratkesi seitsemällä äänellä, eli meidän välillä oli vain 0,3% ero! Todella hurjaa.

Rehellisesti täytyy sanoa, että koska en osannut tätä odottaa en myöskään painanut mieleeni minkälainen lahja tähän voittoon kuului ihanan pystin, kunniakirjan, super kauniin kukkakimpun ja proseccopullon lisäksi. Eiköhän tämäkin kuitenkin selviä!

Vuoden hääblogi 2019 voiton lisäksi palkittiin myös Vuoden hääblogi 2019 Median suosikki (hääbloggaajien oma valinta), jonka voitti Krista (Kristallihäät -blogi) sekä Vuoden hääblogi 2019 Kunniakirja, jonka voitti Elisa (Bridelisa -blogi).

Iso kiitos paitsi teille äänestäjille, myös upeille kanssabloggareille, joiden kanssa olen saanut kulkea ihanan matkan hääsuunnittelun parissa! Tästä porukasta olen saanut useamman ystävän, jotka toivottavasti jäävät elämääni myös häiden suunnittelun jälkeen ♥ 

Lisäksi iso kiitos myös Love me do -häämessujen järjestäjille ja Häät.fi -lehdelle, sekä tietysti kaikille yhteistyökumppaneille ♥ 

KIITOS!

♥ Sarah

P. S. Palaan messupäiviin tämän viikon aikana tarkemmin, mutta tämä ällösöpö kiitosteksti oli saatava teille tänne blogin puolelle! Instagramiin olen kuvannut molemmat päivät, joten voit halutessasi Story highlightseista käydä katsomassa päiviä (löytyy instagram tilini etusivulta).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s