Esittelyssä hääkutsumme

Laitoimme vieraillemme hääkutsut vihdoin menemään viime viikolla ja nyt voin vihdoin paljastaa, millaiset hääkutsut meille tuli, kun vieraamme ovat saaneet kutsunsa postista!

Te, ketkä seuraatte myös blogini Instagram tiliä, olette sieltä kautta päässet näkemään, millaisista hääkutsuista olen haaveillut heti alusta saakka. Halusin kutsumme olevan hempeät, kauniit ja elegantitja mielestäni onnistuimme tässä mainiosti!

Minulle oli selkää, että haluaisin hääkutsumme olevan laser leikatut ja että niissä olisi tasku, johon laittaa lisäinformaatiota vieraillemme. Käytinkin paljon aikaa siihen, että löytäisin oikeanlaiset kutsut hyvään hintaan.

Monella eri toimijalla oli juuri täydelliset kutsut, mutta hinnat olivat suoraan sanottuna järkyttävät. Mikäli häidemme kutsuvieraslista olisi ollut pienempi, olisimme voineet hyvin maksaa sen 5-10 euroa per hääkutsu. Mutta koska alusta saakka oli tiedossa, että kutsuja tarvittaisiin jonkun verran, päädyimme tilaamaan laserleikatut kutsut Aliexpressistä, jotka löydät tästä linkistä. Tein ensin testitilauksen, ja varmistuin sillä että kutsut olivat meille juurikin oikeat, jonka jälkeen tilasin tarvittavan määrän kutsuja lisää.

Kutsujen mukana tilasin myös sisälle laitettavat valkoiset helmiäispaperit, joihin saimme tehtyä itse tulostuksen. Lisäksi tilasin samalta toimijalta myös valkoiset hieman kimaltelevat kirjekuoret, jotka olivat juuri täydellisen kokoiset hääkutsuihimme. Näppäränä opettelin käyttämään Adobe Illustratoria, joilla kirjoitin kutsumme valmiiksi ja omalla kotitulostimella sain tulostettua ne juuri oikeanlaisina. 

Kutsujen, helmiäispaperien ja kirjekuorien hinnaksi tuli noin 1,40 euroa kappaleelta! Ei paha ollenkaan, kun vertaa valmiskutsuja. Toki minulla meni paljon aikaa ja mustetta jonkun verran, jota en tähän hintaan osannut alkaa laskemaan, mutta olen silti erittäin tyytyväinen niin hintaan kuin lopputulokseen. On myös ihanaa saada positiivista palautetta kutsuista, joihin käytin paljon aikaa ja vaivaa ♥ 

Alla siis meidän kutsumme:

Olen niin rakastunut kutsuihimme, sillä niistä tuli juurikin sellaiset mistä olin haaveillut!

Onko teillä kutsut jo lähetetty?

♥ Sarah

2 vastausta artikkeliin “Esittelyssä hääkutsumme

  1. Todella kauniit kutust ja kokonaisuus. ❤ Miten nämä on siis tehty? Oliko paperi tilattaessa valmiiksi kuvioitu vai pitikö itse leikellä ja taiteilla?

    Tykkää

    1. Kiitos paljon, olimme itsekin todella tyytyväisiä näihin ja saimme paljon kehuja ❤ Pakettia tilatessamme harmaa kutsupohja, sekä kaksi isoa helmiäispaperia valmiiksi oikeaan kokoon leikattuna kuului pakettiin. Lisäksi tilasimme samalta toimijalta helmiäispaperia lisää, jotta saimme Kulkeminen, Info ja Rsvp -kortit nätisti allekkain 🙂 Tulostuksen hoidimme itse kotitulostimellamme.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s