Love me do Winter fair -messutärppini!

Tulevana viikonloppuna häähumu saa jatkoa, kun pääsen nauttimaan Love me do Winter fair -messuista! Messut järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla ja sisäänpääsymaksu on 7 euroa henkilöltä. Tähän hintaan sisältyy myös narikka. 

Tällä kertaa messut tulevat olemaan itselleni siinä mielessä erilaiset, että saan Kerkon ja äitini mukaani lauantaina ja sunnuntaina on hääblogimiitin aika, jolloin selviää myös Vuoden hääbloggaaja 2019! Jännittävää ♥ 

Lauantaina pääsen vapaasti kiertelemään messuja ja katsomaan josko löytyisi esimerkiksi mieluinen häämekko ja Kerkolle puku. Minusta on ihanaa, kun Kerkko tulee mukaani ja toivonkin, että hän innostuisi myös messuilusta. Hän myös ihanasti kyseli, voisiko tulla kannustamaan minua sunnuntaina, kun Vuoden hääbloggaaja 2019 julkistetaan. Tämä oli minusta niin suloista ♥ 

Ennen jokaisia messuja, haluan käydä aina läpi mitä messuilla on tarjolla, jotta voin tehdä tarvittaessa myös ”tehoiskuja”, mikäli tuntuisi että aika loppuu kesken enkä ehtisi rauhassa kiertelemään kaikkia osastoja. Suosittelen tätä myös kaikille muille, jotta saa kokonaiskuvan siitä, mitä messuilla on tarjolla.

Alla minun messutärppini tulevan Love me do Winter fair -messujen osalta:

Ohjelma 
Messuilla järjestetään jälleen vaikka ja mitä ihanaa ohjelmaa, johon pääset tutustumaan tarkemmin täältä. Mielestäni mielenkiintoisimmat ohjelmat ovat ehdottomasti Tee itse kukka-aiheinen hiuskoriste(lauantaina 11:30-12:00 ja sunnuntaina 14:00-14:30) ja Opi hääkalligrafiaa(lauantaina 13:30-14:00 ja sunnuntaina 11:45-12:15). Nämä molemmat järjestetään Workshop alueella messuhallin päädyssä alakerrassa. 

Kattausmaailma
Tälläkin kertaa on erikseen oma alue yläkerrassa erilaisille kattauksille, joista saa omiin häihin aina paljon inspiraatiota!

Lisäksi messuilla palkitaan lauantaina toisen kerroksen päälavalla kello 12:50 Vuoden hääyritys 2018 ja sunnuntaina samaisella lavalla Vuoden hääbloggaaja 2019 kello 15:15!

Me haemme lauantaina tosiaan inspiraatiota niin omaan kuin Kerkonkin pukeutumiseen ja näilläkin messuilla näyttäisi olevan paljon erilaisia toimijoita, joita käydä jututtamassa.

Oletko sinä tulossa messuille viikonloppuna? Haetko jotakin erityistä näiltä messuilta?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s