Häämatka, check!

Kun aloimme suunnittelemaan häitämme, aloimme myös heti pohtimaan häämatkakohdettamme. Minulle oli erityisen tärkeää, että kohde olisi jokin meille aivan uusi, paratiisimainen paikka, jossa voisimme keskittyä vain toisiimme ja uusien asioiden kokemiseen yhdessä. Lisäksi toiveenani oli, että menisimme Euroopan ulkopuolelle jonnekin, jonne ei välttämättä enää perheellisenä pääsisi käymään.

Alkuun osittain päätimme, että kohteemme on joko Malediivit tai Seychellit – matkoja ei kuitenkaan saanut silloin buukattua, joten emme sitä heti tehneet. Viime kesänä aloimme pohtimaan asiaa uudestaan, ja koska tiesimme jos siinä vaiheessa budjettimme lähes tuplaantuneen ei valitettavasti monen tuhannen euron matka voinut enää toteutua – sinne jäi siis nämä vaihtoehdot.

Muutaman mutkan kautta päädyimmekin alkusyksystä Baliin, jossa oli kaikkea mitä toivoa saattaa ja asumisenkin saisi suhteellisen edullisesti. Kerkko nosti kuitenkin huolensa siitä, että sekin olisi monen tuhannen euron matka – vaikkakin toki huomattavasti halvempi kuin Malediivit tai Seychellit. Näin päädyimme torppaamaan tämänkin ajatuksen.

Päädyimmekin tutkimaan Euroopassa sijaitsevia kohteita tarkemmin. Edelleen halusimme sen paratiisimaisen paikan, jossa kumpikaan ei ole koskaan ennen ollut ja jossa voisimme keskittyä ainoastaan toisiimme ja uusien asioiden kokemiseen yhdessä. Nopeasti saimme rajattua kohteet Kroatiaan ja Montenegroon.

Päädyimme valitsemaan häämatkakohteeksemme Kroatian, jipii!

Olemme kuulleet Kroatiasta paljon hyvää ja googlettamalla löysimmekin nopeasti muutamia paikkoja, jossa haluamme ehdottomasti yhdessä käydä. Kerkko on myös todella suuri Game of Thrones fani, joten hän tietenkin haluaa nähdä kuvauspaikkoja.

Vaikka alkuun olo olikin todella pettynyt siihen, että jäämmekin ”vain” Eurooppaan, minusta on todella siistiä päästä juurikin Kroatiaan! Fiiliksen kruunasi myös Norwegianin alennusmyynnit ja löytää meidän häämatkapäiville meno-paluu lennot alessa noin 120 eurolla per nenä!! Mikä älytön löytö sanon minä ♥

Omalla tavallaan oli myös todella jännittävää varata reissu uudella nimellä!Kerkkokin ihmetteli, miksi kirjoitan hänen sukunimeään oman etunimeni perään, heh. Lennämme siis noin puolitoista kuukautta häiden jälkeen heinäkuun lopussa Splitiin ja olemme siellä kahdeksan päivää. Nyt pitäisikin alkaa miettimään mitä kaikkea haluamme ehdottomasti yhdessä siellä tehdä ja nähdä. Emme kuitenkaan halua buukata itsellemme liian täyttä reissua, joten täytyy osata myös karsia muutamia paikkoja pois, jotta voimme myös muutaman päivän vain olla ja antaa fiiliksen viedä.

Onko teillä jo häämatkasuunnitelmat tehtynä, ja mihin paikkaan olette päätyneet?

♥ Sarah

P.S.: Oletko ollut Kroatiassa? Onko joitain paikkoja, jotka on pakko nähdä ja kokea? Tai kenties jokin tietty ravintola, jossa käydä? Otamme mielellämme vastaan ne kaikista parhaimmat vinkit häämatkaamme varten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s