Tammikuun To Do -lista

Niin se vuosi 2018 kiiti ohi, ja muutama päivä sitten alkoi meidän häävuosi! Sis meidän HÄÄVUOSI! Kuinka hullunkuriselta kuulostaakaan, että me menemme tänä vuonna naimisiin ❤

Tahdin täytyykin nyt suunnittelun saralla kiristyä ja vaikka suurin osa järjestelyistä on saatu tehtyä ja/tai suunniteltua, on silti paljon vielä tekemättä.

Tärkeimmät tammikuun to do:t ovatkin:

Hääpuvun metsästyksen aloitus
Kyllä, luit oikein – en ole edelleenkään ostanut itselleni hääpukua. Koska lihoin jonkun verran, olen laittanut tämän hääpukuasian tuonne pääkopan uumeniin piiloon. Nyt alkaakin pienimuotoinen stressi käymään päälle, kun laihduttaminen ei ole sujunut ihan toivotulla tavalla ja mekkoja pitäisi mennä sovittelemaan. Mutta ei hätää, sillä olen päättänyt, etten uutena hääpukuani halua ostaa. Nyt vain sovitusaikoja buukkaamaan ja sovittelemaan mekkoja!

Tähän sisältyy myös Kerkon puvun metsästys
Alkuun Kerkko oli varma, että haluaa saketin. Sitten mieli muuttuikin moneen eri muuhun vaihtoehtoon, ja nyt mietinnässä on mittatilauspuvun ostaminen, jota voisi käyttää myös muulloin. Kerkon työasu on joka päivä puku, joten olisi kiva, jos hän voisi hääpukuaan käyttää myös muulloin, jolloin siitä ei tulisi vain kertakäyttöinen. 

Hääkutsujen teko valmiiksi
Hääkutsumme ovat suurimmaksi osaksi jo valmiina omissa lähetyskuorissaan, mutta koska kutsuja täytyy lähettää neljällä eri kielellä, pääsi italiankieliset kutsut hieman unohtumaan. Hups! Onneksi sain tehtyä käännöksen, jonka äitini tarkastaa. Tämän jälkeen pääsenkin tulostamaan ne muutamat puuttuvat kutsut ja kuorittamaan ne. Suunnitelmissa oli, että kutsut lähetettäisiin helmikuussa mutta katsotaan, maltanko odottaa niin pitkään!

Pöytäkartan suunnittelun aloitus
Yritimme joulun välipäivinä aloittaa tätä projektia ja huh mikä projekti tästä on tulossa! Kutsulistallamme on 137 henkilöä, joten haluan aloittaa tämän suunnittelun ajoissa, vaikkemme tiedäkään vielä ketkä eivät mahdollisesti pääse meidän kanssa juhlimaan. Onneksi tässä on aikaa vielä tämä tehdä ja katsoa äitien kanssa onko sukulaiset oikeissa paikoissa.

Häämessuilla käynti
Miten ihanaa, häämessukausi starttaa tammikuussa! 
Heti ensi viikolla pääsen osallistumaan lauantaina Mennään Naimisiin häämessujen hääbloggaajien miittiin, johon sain henkilökohtaisen kutsun – kuinka ihanaa ♥ 

Lisäksi odotan innolla, pääsenkö osallistumaan myös sunnuntaina 20.1.2019 järjestettävään Love Me Do -häämessujen hääblogimiittiin. Tämähän selviää vasta kun tiedän, onko blogini äänestetty 10 parhaan joukkoon Vuoden hääblogi© 2019 äänestyksessä. Jos et ole vielä käynyt äänestämässä Vuoden hääblogi© 2019 äänestyksessä, käythän tekemässä sen ennen 7.1.2019 seuraavan linkin takaa!

Listata ostettavat asiat
Häitä varten pitäisi ostaa vielä vaikka ja mitä tavaraa. Nämä täytyisi saada listattua ylös, jotta näemme konkreettisesti mitä meiltä vielä puuttuu.

DIY projektit kokeiluun
Tämä oli jo joulukuun to do -listalla, mutta joulukuu vei niin mennessään, etten ehtinyt näitä tehdä. Nämä kokeilut siis siirtyät tälle kuulle!

Huh, mikä lista! Tuntuu, että häitä kohden nämä listat vain kasvavat, kun aina tulee jotakin uutta mieleen, mitä pitäisi tehdä.

Mitäs teidän tammikuun to do -listalla on?

♥ Sarah


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s